perjantai 31. lokakuuta 2008

Vesinokkaeläinkö?

Ok... mulla on hieno kuono, mutta mä en todellakaan ole mikään vesinokkaeläin, ainakaan vielä. Toki, tätä tahtia jos sataa, niin musta sellanen tulee.
Eli oltiin eilen taas kentällä treenaamassa ja vettä tulee AINA vaan. Kentän pintakin alko oleen sellanen, että oli tosi kivaa kun ukko käski meitä maahan.... joo meen.... anna pelastusliivit tai snorkkeli, koska tonnehan hukkuu.
Ukko meinas vaan koulutettaville että, jos ne menee tähän kenttään nyt maahan, niin menee mihin vaan. Ja mentiinhän me, kun kerran käskettiin. Luotan tohon äijään sen verran, että ei se käske mua maahan, jos se on jotenkin vaarallista. Ja muutkin näyttää luottavan ihmisiinsä. Vielä kun kaikki ihmiset oppis luottaan koiriinsa.

Treeneissä oli jonkunverran koirakoita, täytyy kyllä hattua nostaa (siis ukon hattua, mä en käytä), kun tulevat kuuntelemaan ja treenaamaan tommoseen sateeseen. Jollei olis noin mukavaa ja sitoutunutta sakkia, ei me oltas näin pitkää jaksettu olla ukon kanssa näissä hommissa.
En muuten ollu ainoa märkä noitten treenien jälkeen, ukkokin oli kun uitettu koira ja mä todellakin tiedän millanen se on :-)

Mut nyt täytyy lopettaa, mun täytyy ettii sukelluskamat valmiiks, jos vaikka ensviikollakin treenaillaan ja vettä tulee vielä.

T:
Hiski The Hovawart

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi Hiski,
missäs olit eilen, kun oli tokokisat, me vähän kaipailtiin?

Nyt vasta tajuttiin, että Hiskillä ja Nassella on sama isoisä, jollain lailla ollaan siis sukulaisia ;)
Yhteistä on vaatimaton luonne ja sanoinkuvaamattoman upea ulkonäkö!

T:Nasse & co

HTH (Hiski The Hovawart) kirjoitti...

Moi...moi....
Mä olin koko viikonlopun keskisuomessa ja siks en päässy kentälle. Mut kuulin huhuja että teillä oli menny ihan hyvin ne.
Joo on meillä näköjään sama isoisä. Se kyllä saattaa selittää ton meiän luonteen ja komeuden. Nähään taas kentällä.
T:
Hiski The Hovawart