perjantai 3. lokakuuta 2008

Treenattiinhan taas

Moi,
En eilen jaksannu kirjottaa, niin laitan tänään tän.
Treenattiin taas siellä meiän klubin kentällä eilen. Ajatelkaa .... siellä oli siis jotain 10-12 koirakkoa mun lisäks ja ne kaikki tottelee tosi hyvin. Hoffeja oli 4, ja siitä mä oon ihan mielettömän ylpee. Meitä on nyt 2 kultsun väristä ja merkkaria siellä treeneissä.

Kaikki teki tosi hienosti niitä hommia mitä äijä oli niiden käskeny opettelee, ne vaikuttaa ihan kehityskelposelta sakilta. Eilen opeteltiin kääntymään oikein oikeelle ja vasemmalle 90 astetta.
Ai kuulostaa tyhmälle vai? Voi se vähän ollakkin, mut noissa kisoissa mihin nää kaikki tähtää, niin seuraaminen ja käännökset on kuulemma tosi tärkeitä. Ukko sano.... ja mun on hiukan pakko uskoo sitä. Pääasia on kuitenkin että tehään jotain siellä. Se anto niille läksyäkin, saas nähä opetteleeks ne kotona, on ne ainakin luvannu. Äijä kyllä lopettaa kouluttamisen jos ei ne kotona tee.

Mä yritän mennä viikonloppuna mettään ettii jälkiä, täytyy nyt kattoo. Mulla kun on hiukan ollu jotain närästystä tai jotain. Mulle tulee yht´äkkiä pakonomanen tarve vetää heinää kitusiini ihan hirveesti. Onkohan musta tulossa sonni? Tai sitten ne on pirun hiiret mitkä aiheuttaa vattanpuruja.
AHAAA....Eli se kissa on syyllinen. Koska jos mun ei tarvis näyttää että pystyn samaan, ei olis närästystäkään eikö? Mäpä oonkin muuten melkosen hyvä päättelemään ja ratkoon ongelmia.
Nytkin löysin syyllisen tosta vaan.
Vitsi mä höyhennän sen katin kun saan sen kiinni. Auttaakohan se?

No ukko hakee mulle jotain mahalääkettä tänään, jos se auttaa, niin säästän sen katin.
TAI jos se syö ne kaikki hiiret ettei mun tarvi.

Palataan taas ja ilmottelen taas ittestäni.

T:
Hiski The Hovawart

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tai sitten se Hiski on se sushi! Muista ettet sä oo japanilainen rotu...

HTH (Hiski The Hovawart) kirjoitti...

Moi... mä oon ylpee kun mulla alkaa oleen oma fun club... mikä ei nyt silleen oo ihmeellistä, kun oon sen verran komee. Mut se ei voi olla se supin jättämä sushi koska..... se maitu ihan kipeen hyvälle, mä en varmaan nää sitä supia joten en voi sitä löylyttää JA se ei ärsytä mua niin kun se kissa. Taas toisaalta... se supi yritti jemmata ne multa ne kalat.... ehkä pelaan varman päälle ja pöllytän molemmat.