keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Uus harrastus


Moi taas.
Laitoin tohon kuvan teille mun uudesta harrastuksesta. Se on toi seinäkiipeily.
Mä meen nykyään aina tosta a-esteestä, kun vaan on tilaisuus. Ukko on ihan ihmeissään, se ei oikeen tajua, et mä nään ton päältä pitemmälle.

Mä sain niistä hommista selvää. Eli lonkat ja kyynärät pitää olla kuvattuna ja vielä pitää olla tosi hyvät tai tyttö koirat ei tykkää musta. En ois uskonnu miten pinnallisia ne on. Eiks nyky maailmassa tosiaan riitä, että on komee ja fiksu?

Me ollaan oltu paljon mettässä, ja äijä kerto mulle siitä viestihommasta lisää. Eli se menee tosiaan vaan ratamestariks ja kattoon niitä kisoja. Mä uskon kun se toinen kaksjalkasten lapsikin tuli jo kotiin.
Mä oon ollu hiukan huonona. Mulla on joku eksoottinen maha tauti. Ei se muuten vaikuta, mutta ruuan jälkeen aina möyrii mahassa ja se on löysänä. Nyt oon tän päivää syömättä, josko se siitä rauhottus. Pitäs vissiin hiukan kattoo mitä suuhunsa laittaa, mut mä tykkään kyllä maistella kaikkea minkä kiinni saan, ja mä tosiaan saan.
Se alko sen kuvauskeikan jälkeen, se possu tai ne kissat varmaan tartutti mulle jotain. Ei ois pitäny nuolla niitä laattioita siellä.

Huomenna olis treenipäiväkin, mut ukko sano että saan olla nyt pois ja huilata. No joo... oon toki tehnykin tässä jos monenmoista näyttely ja tottis keikkaa tai treenejä aika pitkän putken, mut ei se haittaa, mä tykkään tehä. Pitäs sitä jälkee päästä nyt taas tekeen, tätä vauhtia musta ei tuu valioo ikinä. Ja miten käy sitten mun naisasioiden? Varsinkin kun ne on noi pinnallisia, että pitää olla kuvattuna nahan altakin, siis uskomatonta.

Mut ei mulla nyt muuta....palaillaan taas.

T:
Hiski The Hovawart

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi Hiski,
kuule kyllä se on niin, että tässä kovassa maailmassa kaikki pitää olla numeroin todistettua. Venaas, ens keväänä pääset vielä luonnetestin. Ai et tiedä, mitä se on? Ate saa selittää sulle.
Mut tee sä vaan hommas kunnolla, niin eiköhän niitä tyttöystäviä ole kohta ihan jonossa. Ja koitahan parantua siitä vatsataudista.
T:Juttu ja Nasse

HTH (Hiski The Hovawart) kirjoitti...

Joo... kiitti. Meniköhän noi lonkkakuvat oikein, siinä kun oli vaan kirjaimia eikä numeroita. Ai luonnetesti, siis hä??? Mun luonne on vaikee mitata millään mittareilla, koska oon mittaamattoman hyvä. Mut kokeillaan osaako ne mittaajat hommansa, vaikka keväällä.
En mä kyllä mitään jonoa välttämättä halua, kun sitten tulee se valinnan vaikeus. Mut kiitti luottamuksesta, hienoo että joku on tiedostanu mun komeuden.
T:
Hiski The Hovawart