torstai 1. tammikuuta 2009

Uusi vuosi ja uudet kujeet!!

No niin... niin se meni sekin yö.
Ukko sano että on uusi vuosi ja siks kaikki ampuu niin kovin, en tiedä miks, varsinkin kun ne alotti kuudelta illalla ja jatkovat piiiitkään yöhön asti.
Ei mua ne paukut ja väläykset sillee pelota, olin mä ukon ja ton pienemmän kaksjalkasenkin kanssa semmosia paukkuja ampumassa. Ihmettelen vaan miks pitää ampua ja niin paljon.... ja kaikkien?
No joo, olin mä sen verran ihmeissäni, että en oikeen osannu normaalisti käyttäytyä ulkona. Jotenkin outoo mennä mettään, kun sataa tulta niskaan. Noh.... sisällä sitten olikin ihan hyvä olla ja söin puruluita ja kaikkee.

Tänään oltiin tossa meiän takapihalla lammen jäällä. Hiukan mua sekin homma ihmetyttää, se on niin liukaskin. Pelkäsin kyllä että noi kaksjalkaset putoo sinne lampeen ja yritin hiukan taluttaa niitä kädestä pitäen pois. Kieltivät.... eli olkoon sitten jäällä. Tänään oli kuulemma niin kylmä, ettei äijä viittiny tehä jälkee mulle, ei mua kyllä paleltanu, mutta ukolla kun ei oo tätä mun turkkia, niin se ei kestä viimaa.

Palataan ja hyvää uutta vuotta kaikille.... mitä se sitten ikinä tarkottaakin, mutta niin noi kaikki ainakin toisilleen sanoo.

T:
Hiski The Hovawart

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uus kyssäri, Uus kyssäri, uus kyssäri!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Nassen blogia on näköjään päivitetty 39 vuotta sitten ;) Olisiko aikasiirtymän syy Vuodatuksen päivityksessä? Hyvät uudet vuodet Hiskille ja porukoille kuiteskin!

HTH (Hiski The Hovawart) kirjoitti...

Hih... no niinpäs onkin.... niin se aika rientää kun on hauskaa :-)))))

Hyvää uuttavuotta jokatapauksessa :-)

Mistähän toi aika juttu tulee? Onhan sulla blogissa oikeet "aika-asetukset"?