lauantai 31. tammikuuta 2009

Hovasky tai Hovatti.

Tiiättekö mitä.
Musta tuli tänään hetkeks Hovasky Hovatti!
Tiiättekö mikä se on?

No seon tietty Hovawartti mikä joutuu tekee Huskyn tai malamuutin hommia.... eli hovasky tai hovatti.Eli lähettiin taas kävelylle koko porukka, emäntä, ukko ja niitten toinen kekara.
Ukko sai sitten mielestään kuningas ajatuksen "Joo Hiskille valjaat ja pulkka perään...ja kakara pulkkaan". Kakaran ja ukon mielestä tosi hyvä idea, koska MÄ teen kaikki duunit. No ei siinä mitään.... kyllähän mä työni hoidan, oli se sitten mimmosta vaan. Ja eikun pellolle. Kekara pötkötti tyytyväisenä ja mä raadoin. Ok oli se mustakin ihan hauskaa, toi meinaan olikin yllättävän raskasta tuolla lumessa. Mut se ei haittaa. Kyllä mä jaksan.

Kun aloin hiukan väsyyn... niin ukko irrotti mut ja sain juosta vapaanakin. Ja takas tullessa vedin pulkkaa taas, niin kekara oli kyyissä (Huom...sieltä ei puutu d välistä... eli oikeesti kyyissä, noin ukkokin puhuu).

No joo siis sain tosiaan näköjään uuden roolin.... tuo valjakko elämä. hmh.... no olkoon nyt, onpahan vaihtelua elämään taas.

Palataan taas....meen huilaan vähän, nääs rupes voima pakottamaan.

T:
Hiski The Hovawart

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi Hiski!
Aika jalo oot, kun jaksat teidän perheen mukeloita vetää pulkassa. Otat sen voimaharjotteluna, niin jaksat henkisesti. Mutta muista rentoutuminen: pieni pupujahti ja myyräkaivautuminen kuuluu työsuhde-etuihin.
Sun ukkos toi mulle tuliaisiksi jäniksenkäpälän, sillä on kiva leikkiä. Mä siis todella toivon, että sä teit selvää lopusta jäniksestä. Alat poika vihdoinkin oppia elämän todellisen merkityksen eli siis metsästyksen. Jätä ne duunit vähemmälle, ihmiset on ihan onnessaan, kun vähän oot tekevinäs jotain seuraamista.

HTH (Hiski The Hovawart) kirjoitti...

Moro Juttu...koirakentän hoffi tuttu.
Jänis on kuollut, ei se enää kärsi,
joten rauhassa vaan sen tassua järsi.
Kyllä mä myyriäkin kaivan ja syön,
hoffi kun hoitaa senkin työn.
Pulkkatreeni hyvää treeniä on,
oon lenkin jälkeen voimaton.
Unikin silloin paremmin maittaa
ja ukko ekstraa ruokaan laittaa.
Ei Hoffin elämä oo hassumpaa,
kun kaikkea saa harrastaa.
On toi nuorin mukelo kuin Simpsonien Bart.......
Mutta Mä oon Hiski The Hovawart.

Anonyymi kirjoitti...

HEI, runojen rustaaja.
Ei tod. sovi kovan kundin tyyliin ikänä! Takasin se pahapoika sieltä, Hiski on komein jne..
Mitä se Jeniki sanoo ku tollaseen törmää...

VAJAA kaksi viikkoa enää niin se muuttaa eteläsuomeen, se sitte jatkossa sulle varmaan kirjottelee en mä.. Sehän se sun TODELLINEN FANI kuitenkin on!:)

HTH (Hiski The Hovawart) kirjoitti...

Hei kuule.... sä voit vaikka hyräillä ton... niin se on räppii... siitä jää jotain näppii.

Sitäpaitsi, kato mä näytin tossa tyttökoirille sen mun "herkän" puolen, jos vaikka joku tykkää semmosesta. Mulla kun ei oo vieläkään tyttöystävää ja se sun pirpanas on alaikänen vielä 2v.

Anonyymi kirjoitti...

Joo no ok, olihan toi ihan hyvä selitys.. Alaikäsyydestä, ni mietis Saulii ja Jennii.. Et ei se kaks vuotta nyt niin paha kuitenkaa oo..
Mut jos sulla on vaan ne hommat mielessä, ni Jeni ei kyllä tuu sun lähelle!:D