sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Viikonlopun saldoa

Moro taas....
Eilen oltiin kentällä treenailemassa.

Ihan perus tottista vedettiin edes takas kenttää.... mä en ymmärrä mikä siinä on pointti, kun mä osaan sen. Ukko kyllä välillä huomautteli että pitäs olla niin ja niin. Ihme pilkunviilaaja, olis tyytyväinen että mä ees teen.
No minähän teen niiku ukko käskee, niin pääsen helpommalla.
Hiukan otettiin kentällä semmosta toistakin treeniä.... eli kävellään pitkin - poikin ja yhtäkkiä ukko sanoo ETEEN ja mun pitää mennä ku mielen köyhä suoraan eteenpäin.
Se on yleensä jemmannu sinne mun damin mihin mä meen ja siks mä tykkäänkin mennä sitten eteenpäin. Tätä kuulemma tarvitaan joskus. ÄLKÄÄ kysykä mihin, mä en tiedä.

No sitten me etittiin taas kentältä ukon hanskoja ja mun 1 damikin.
Ensin se laittaa mut maate väärinpäin, etten näkis mihin se tiputtaa ne (mä kyllä kurkin) ja sitten mun pitää ettiä ne. Löysin kaikki 3 ja ukko oli tyytyväinen.
Mäkin tykkään tehä kun meillä on kivaa yhessä.

Äsken oltiin sitten tossa vesisateessa tuossa viereisessä mettässä. Nuorin kekeara ja emäntäkin oli mun ja äijän kanssa.
Ne laitto semmoset merkit puuhun ja mä kuulin että noin 25 x 25 m alue tallotaan?!?!?!? HÄ miks? ja miks mut laitettiin kiinni, mä en kelvannu tallomaan!!!

No ne käveli siellä ihan eksyneenä ympäri sitä aluetta ja tuli sitten kaikki pois sieltä. SIIS todella outoa ajattelin, joko ne nyt sekos lopullisesti???
Sitten tajusin, kun näin äijän kaivavan mun semmoset liivit taskustaan "AHAA... me etitään jotain", mulla pitää kuulemma olla semmoset hassut liiivit päällä, kun juoksentelen mettässä. Noh.... mentiin siihen ootta ja olin ihan täpinöissäni...joko...joko.... Äijä vaan pitää musta kiinni ja sanoo et keskity...odota. Sit se yhtäkkiä päästää irti ja sanoo "etsi".
Ja mähän etsin, haravavoin nenäni kanssa sitä aluetta edes takas ja löysinkin 2 hanskaa tosi helposti. Kolmannen kanssa oli haastetta enemmän, mutta löyty sekin sitten vihojenviimen.
Äijä oli tosi tyytyväinen ja rapsutti mua. Eli mä tein ilmeisen hyvin.
Mä kuulin kun se jutteli emännel, kun ukko kävi keräämässä ne merkit puista. Olin kuulemma menny tosi hyvin ja kääntyny aina takas kun reunan yli olin menny. ÖÖÖ...siis tottakai mä käännyin, eihän siellä ollu jälkiäkään niin ei siellä oikeen voi olla mitä etittävääkään. En mä nyt sentää mikään tyhmä ole, vaikka koira oon.

Palataan taas... eihän sitä tiiä vaikka tänään jotain vielä tapahtuiskin.


T:
Hiski The Hovawart

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin sulla Hiski menee,sähän pääset eteenpäin. Mä meen ukon kanssa niinkuin idiootit rinkiä. Mikähän sillä on hätänä, no mä seuraan ja vähän vahdin sitä samalla. Nasse.

HTH (Hiski The Hovawart) kirjoitti...

Joo.... se on se idiootti ringin treenaaminen tosi outoa.... ei ihme että sillä on semmonen nimi :)

Mut hei... tee vaan Nasse se oikein, niin huomaat että kehuja tulee.

Elina Skogberg kirjoitti...

Kävin kurkkimassa teidän juttuja. Sivuilta etsin Akun tuloksia. SKL sivuilta ei löydy muuta kuin rekisteröinti http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIX00816/04&R= Onko oikea. Kaunis koira Aku, ja se belgin älykäs katse näkyy :o)

HTH (Hiski The Hovawart) kirjoitti...

on oikea.... Akussa oli tosiaan 3/4 Belggaria... ja 1/4 Benhardilaista.

Aku kun oli "sekarotunen", niin kennelliitto ei rekisteröi TOKO-tuloksia tai BH-tulosta tietokantaansa....tai mitään muitakaan. TOKO kisoista ei edes lähetetä SeRoPien tuloksia kennelpiiriin. Tai saa ne lähettää, mutta roskiin menevät.

Onneks Ukko säilytti sen kisakirjat arvosteluineen ja allekirjotuksineen, niin jäi edes joku muisto mahtavasta kaverista.