torstai 26. helmikuuta 2009

Muumi tuli kylään

Just.... Ihan kun se ei riittäis että meillä on pihassa hiiriä, kettuja, peuroja ja muita ötömönkiäisiä, niin tänään tänne hyökkäs muumipeikko.
Ihan oikeesti. Sillä oli torahampaat ja kaikki.
Antakaas kun mä kerron. No ok... mä alotan tän viikon muista tapahtumista, palataan tohon peikkoon myöhemmin.

Alkuviikosta me ollaan treenattu sisällä tottista ja merkille menoa. Päivällä mä oonkin käynny emännän kanssa heittää lenkkiä mettässä. Ja oli toi ukkokin mukana yks päivä. Siellä vasta niitä hiiriä ja peuroja ja supeja ja kettuja onkin.

No siis jooo.... eilen oltiin jo oikeen kentälläkin. Tottisteltiin jonkun verran ja seurusteltiin muitten koirien kanssa vähän. Vaikka mä en saannu paljo seurustella, kun mä oon niinku töissä siellä.

No tänään oltiin sitten ihan oikeen kunnolla treenamassa ja siellä oli 6 muutakin koiraa treenamassa ukkojensa ja akkojensa kanssa. Oli ihan kivaa... mäkin joutusin tekeen taas vaikka mitä.

Ja tänään mä näin siellä Jeninkin... sen pienen hovawartin. Se tuli mun jalkojen väliin ja olin ihan että HÄ? Tää on hoffin näkönen - hajunen - tapanen, mutta TOSI pieni. Ukko sano että se on pentu. Olinkohan mäkin pienenä noin pieni marsu?

No siis aiheeseen... tultiin kentältä ukon kanssa ja oltiin tossa ulkona.... mä katon hetken että MIKÄ TOI ON????
Nostin varoiks kaikki karvat pystyyn ja hiippailin yksin sen ötökän taakse.... Hiljaa kuin NINJA....SMT Ninja, koska oon merkkari.
No pääsin sen taakse ja katon äijää kun se nauraa käkättää pidemmällä....
TIIÄTTEKÖ mitä se oli tehny mun kiusaks????
Muumipeikon näkösen lumiukon jolla oli silmät ja torahampaat ja kaikki.... että mä säikähin mikä se on? Ja että osaako se käyttää noita hampaitaan. Mä kyllä kostan tän vielä jotenkin ukolle.... mutta nyt oon niin väsyny että en jaksa hautoo mitään. Ehkä mä vaan merkkaan sen huomenna ;-)

Meen maate ny.... palataan.

T:
Hiski The Hovawart

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

MÄ MIKÄÄN MARSU OOOOOO!!