maanantai 15. joulukuuta 2008

Joulu lähestyy.....

Joulu lähestyy kovaa vauhtia. Siinä on se hyvä puoli, että mä saan lahjoja ja herkkuja, mut se huono puoli että mun pitää pitää tuommosta lakkia päässä, kun tuo yks hörhö räpsii kuvia.

Eikö tuo ukko tiiä, ettei koirat käytä lakkia, ei ees jouluna?

Noh.... antaa nyt olla, jos kerran tykkää tommosista, niin ottakoon kuvansa.

Oltiin hiukan treenamassakin lauantaina. Ei mitään suurempaa, mutta hiukan tuolla kentällä mentiin.

Mut tänä aamuna..... mä pelästyin IHAN kipeesti. Mäpä kerron....

Menin aamulla normaali lenkilleni, eli kierrettiin äijän kanssa tonttia, jotta mä voin merkkailla rajat. OK, mä kävelen normaaliin tapaan....kunnes mä yht'äkkiä nään siellä pimeessä jonkun mustan möykyn.
Olin ensin että HÄ? kuka tai lähinnä MIKÄ toi on. Näytin ukolle, että VARO...tuolla on jotain mitä ei tossa ennen oo ollu. Nostin selkäkarvani pystyyn, ihan varmuudeksi, ja murisin hiukan.
MITÄ... siis joko toi lamaantu täysin kauhusta tai sitten meillä on ongelma, sehän ei liikkunu, vaikka karmaiseva Hovawartti murisee??? Olin ihan äimänkäkenä, että jaahas.... taas yks lukutaidoton, joka ei tunne mua. Tuijotin möykkyä ja äijä kyseli "mikä ny?" - "onko siellä jotain vai?". Mä olin ihan ihmeissäni, Ai että onko???? Kato nyt ite!!! Mut eihän nuo ihmisenraukat nää edes pimeessä ja sitten kehtaavat vielä väittää, että koiralla on verrattain huono näkö.
MÄ näin sen möykyn - ukko EI, joten kumpi meistä on verrattain huononäkönen....HÄ? Enkä nyt tarkota pelkkää ulkonäköö. Vai onko ihmisillä samanlaiset niinkun mulla.... että ne onkin valesilmät? Niillä ei oikeesti nää mitään??? Ainakin tuntuu siltä välillä.
No joo, asiaan. Siis sitten ukkokin näki sen möykyn ja kysy multa että mikä se on? No minunko se pitäs tietää? Justhan mä löysin sen. Mentiin varovasti lähemmäs kokoajan, ja mä haistoin sitä möykkyä.
Arvatkaa mikä se oli? Se oli semmonen puupölli. Se oli kierinny sieltä rinteestä siihen MUN pihaan. Mä luulin sitä vähintään hirveks tai jotain, koska meiän pihassa menee peurojakin ihan talon viertä pitkin.
No juu.... sitten kun olin haistanut sitä, niin uskalti ukkokin tulla sitä potkaseen.
Pelästyin kyllä ensin sitä niin kovin pimeessä. Merkkasin sen sitten, jotta seuraavana aamuna tiiän että se on siellä. Koska mun pettämätön nenäni kertoo sen jo ovelle. Sitäpaitsi se on mun nyt. Kato, löytäjä saa pitää, se on mun motto. Sitä mä sovellan lattialle tippuviin leipiin ja muihinkin.

Mutta hei, ei mulla muuta. Varokaa tondeja ikkunoissa, koska tondet voikin olla ninjamaisen ovelia Hovawarttejakin ;-).

T:
Hiski The Hovawart

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi Hiski,
taisi kolhaista kuitenkin se pölkky sun päätäs, kun olet tuossa tonttulakkikuvassa vähän pöllämystyneen näköinen. Onneksi sä näytit sille taivaan merkit! Meillä ei ole vielä tonttuja pahemmin näkynyt, mutta tarkkana ollaan täälläkin.
Nähtiin muuten messarissa sun broidis, olihan isot kekkerit!
Terveisin Nasse ja porukat

HTH (Hiski The Hovawart) kirjoitti...

Moro Nasse.
Joo oon hiukan pöllääntyneen näkönen, mut se johtuu siitä, et en meinannu uskoo että mun pitää olla lakki päässä.

Joo me ei ukon kaa lähetty messariin.... ois ehkä pitäny?! Oishan se ollu kokemus.

Anonyymi kirjoitti...

Tere Hiski!
Voi hitsi, jätkä on saanut tommosen hienon lakin!
Meitsillä oli viime vuonna sellaset soivat poronsarvet.. Onneksi noi ihmislapset teki siitä selvää, en minä! Tänä vuonna mä lähden vaikka taas karkuun, mutta niitä sarvia tai jotain soivaa solmiota mä EN suostu pitämään!

Niin, ja tosi hyvä, että sä oot skarppina!

Me toivotetaan Teille oikein hyvät Joulut ja tsempit uudelle vuodelle! :o)

Anonyymi kirjoitti...

Niin, jottet ihmettele, että kuka ihmeen Magnus täällä kirjoittelee, niin virallisesti mä olen Steinroller Magnus :o)

HTH (Hiski The Hovawart) kirjoitti...

Moi Magnus kyllä mä sut muistan.... Me nähtiin Porvoon näyttelyssä, oltiin samassa kehässä. Ukko juttelikin sun emännän kanssa.

Vai oli sulla sarvet :-) Mulle kasvaa väliin ihan omat sarvet päähän, ainakin henkisesti. Mutta tota mä en vielä ookkaan kokeillu, tuhota jotain ja laittaa ihmislasten syyksi. Koska oikeesti sä kuitenkin tuhosit ne sarvet....vai?

Hyvää Joulua Teillekin kaikille.

Anonyymi kirjoitti...

Tere Hiski, laitan minäkin joulutervehdyksen tulemaan jo nyt jottei unehdu. Massiivinen kuva,sopisi iltapäivälehden kanteen otsikkona Psykotonttu söi poron, onko nähty. Iloiset joulun tervehdykset Nasse ja Jukka.