lauantai 20. joulukuuta 2008

Niin se aika rientää!!

Moro taas,
mulla on ollu ihan hirvee hoppu tän joulun kanssa, enkä oo kerkenny kirjottelee.
Ai mitä hoppua mulla vois olla vai? No oon miettiny mitähän lahjoja ja keneltä mä saan??? niitä kun on noin moni luvannu antaa.

Mä en oo ihan varma oonko nähny tondeja ikkunassa vai alkaako tää jatkuva pimeys ja vesisade tekee tepposiaan, mun hallittuun lamottiini. Mut mä luulen sillon tällön kuulevani tai näkeväni jotain ja toki, siitä sitten ilmotan koko talolle.

Yks emännän tuttu kävi meillä tällä viikolla. Mä haukuin sen tosi kovin, kun en ollu varma kuka se on ja millä asialla. Noh homma meni ohi ja jätin sen rauhaan kun selkes että eipä tuo ookkaan tulossa ryöstään mun joululahjoja. No se tuli seuraavan päivänä uusiks. Soitti ovikelloa ja avas oven.... noup... ei noin sanoin. Meille ei tule ketään, ellei ukko tai emäntä ole päästämässä. Nostin semmosen metelin eteisessä ja näytin hampaani, että tää "vieras" jäi sinne ulkoeteiseen ihan suosiolla. Ukko sitten tuli sen päästään sieltä, mutta se vaan jätti äkkiä jotain ukolle ja poistui takavasempaan liukkaammin kun oli tullut.
Jotta niin... koskahan noi immeiset oppis lukee? Meillähän lukee selvästi oven pielessä "Varoitus, koira vapaana. Mikäli koira hyökkää, käy maahan makaamaan ja odota apua, jos apua ei tule niin hyvää onnea." Ja sitten siinä on mun kuvakin.

Aika selkeesti ilmotetaan miten meille kannattaa yrittää tulla. Soittaa ovikelloa ja maahan makaamaan, kyllä me tullaa ukon kanssa hakemaan sisälle......ehkä ;-)

No joo, kyllä mä sitten vieraista tykkään kun ne ensin on otettu vastaan, mutta alkuun oletan kaikkien olevan pahoissa aikeissa.
Siis meillä kotona, en mä noita vieraita paikkoja jaksa vahtia, mut mun koti on mun koti. Ja MINÄ asun täällä, ei ne vieraat.

Oltiin me keskiviikkona hiukan treenaamassakin, oli ihan kivaa.
Ei me mitään ihmeellistä, hiukan pientä tottista ja eteenmenoa. Ollaan treenattu kotonakin vähän, mutta sillee rennosti. Ei hirveesti viitti olla tossa pihallakaan, kun taas vaihteeks on ollu "hiukan" kosteet kelit.

Tänään oltiin porukoitten kanssa semmosella uudella hiekka kuopalla. Se on tosi iso alue ja juoksentelin siellä rinteitä ja mettiä läpi. Siellä oli TOSI kivaa ja paljon uusia hajuja. Ja sitten kun mä saan olla vapaana kokoajan, niin se on tosi kivaa.

Ei enempiä nyt taas, ootellaanhan sitä joulupukkia. Se se vasta olis mielenkiintonen ukko tavata, jos se tohon meiän eteiseen tulis....hih.... saattas kaveri ja porotkin päästä Hovawartin ohjaamalle ja suunittelemalle ulkoilmalenkille. No nyt mulla kasvo taas sarvet päähän... täytyy hiukan rauhottuu.

Hei... ja hyvät joulut Teille kaikille, jos en enää ennen joulua kirjottele.

T:
Hiski The Hovawart

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää joulua Hiski multakin ja muista syödä paljon kinkkua. Mulla se joulu menee vaan odotellessa josko se pikkunen sieltä syntyisi. Ilmotan sulle heti kun leikkikaveri on maailmassa:)
Niinku varmaan oot mun nimestä tajunnu, meille tulee ihan sun näköinen tyttö hoffi ja sinä näät sen sitten helmikuun lopulla.. Muista sitte käyttäytyä ettei se saa mitää raumoja!:D

HTH (Hiski The Hovawart) kirjoitti...

HAH... vai raumoja.
Valkkaa sitten hyvä narttu, etten mä saa mitään raumoja ;-)

Kyllä mä muistan syödä kinkkua, jos vaan saan sitä. Mut tiiätkö... mulla on lahjojakin.... oon ihan täpinöissäni niistä. Ja ootan että saan repiä ne paperit pois.
Pitäsköhän mun säästää 1 sille sun tulevalle tytölle?

Anonyymi kirjoitti...

Tietty jos et jaksa ihan kaikkee itte syödä niin voithan sä säästääkin..
Mä en malta odottaa ja ihan turhauttavaaolla lomalla aika menis nopeemmin jos olis edes töissä..
Voihan se kyllä olla että jos koira yhtään tulee omistajaansa se voi kyllä aiheuttaa ihan ite raumoja;)
Jos se syntyy nyt jouluna niin ja sieltä mulle tytsy riittää, ni se on sitte J-pentue.. Mites toi Jeesus tai Jumala.. ?