perjantai 26. joulukuuta 2008

Joulu on ohiMoi taas.
Mun on kiitettävä Teitä kaikkia, koska mä sain tosiaan paljon lahjoja.
Mä sain kaikkia herkkuja, kuten purutikkuja - sian korvia - puruluita - semmosia puru sydämiä ja kaikkee, ja sitten vielä uuden ketjupannan ja hihnan kuulemma näyttelyitä varten.
Mä otin omat pakettini, mut mun mielestä ne paperitkin olis kuulunnu mun revittäväks, mut ei, noi immeiset otti ne multa suusta. OK sentään lahjat sain pitää ite.

Mäpä söin oikeen jouluruokaakin. Siinä oli kinkkuakin pala..ja kaikkia laatikoita. Se oli TOSI hyvää.

Eilen oltiin emännän ja ukon kanssa kävelyllä. Käytiin kattoo tulvajärvellä joutsenia. On ne vaan pirun isoja lintuja. Juoksin tuolla pellolla taas muutaman kilometrin ja kahlasin TIETTY välillä siellä tulvajärvessä.

No sitten mentiin tuolta peltoja pitkin mettään ja kateltiin paikkoja. Heitin aika-ajoin itteni selälleni ja nautin hienosta pakkas säästä. Ainut huonopuoli oli että mun turkki jääty hiukan kun kastelin sen, mut ei mun kylmä tullu. Oltiin siellä mettässä ja hokasin et "hei nyt on jotain outoa" Nostin selkäkarvat hiukan ylös, ihan vaan ukolle merkiks. Se on kyllä oppinu mua hiukan jo ymmärtämäänkin, koska se sano että hei nyt on jotain ja laitto mut hihnaan. Emäntä katteli hiukan ympärilleen ja olihan siellä. Noin 70 metrin päässä peura. Kyllähän mä sen haistoin, kun sen jäljet oli menny siitä ja jäljenhaju oli tuore. Kyllä noi kaksjalkaset on avuttomia tuolla mettässä, onkohan ne aina ollu noin avuttomia. Laskevat kaiken vaan silmiensä varaan ja sen varaan että mä näytän niille koska kannattaa katella ympärilleen. On se ihme että nuo säilyy edes hengissä, kun ne ei osaa käyttää vaistojaan ja aistejaan. Mä osaan.

Mun kaveri, siis se joka aina kirjottelee mulle tänne kommentteja ja anto lahjankin.
Se sai nyt varmistuksen että sille tulee merkkari hoffi. Se on varmaan tosi onnellinen kun sekin saa komeen ja viisaan koiran.
Kyllä mäkin oon tyytyväinen, koska se on tyttö hoffi. Kato eihän sitä koskaan tiiä..

Mut palataan.... nyt täytyy mennä.

T:
Hiski The Hovawart

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siitä tulee Jeni, kyllä se on paras nartun nimi.. Ettei tarvi enää hoffinartusta puhua. Jeni se on!

Hyvää uutta vuotta Hiskille, laumoineen!:)

HTH (Hiski The Hovawart) kirjoitti...

Ai Jeni vai .... ok. Kyllä se mulle käy.
Me ollaan ukon kanssa treenattu jo tota uutta vuotta, me ammuskellaan aika paljon. Se haluu varmistaa etten pelkää pauketta. Se mun velipuoli Aku kun oli ihan shokissa aina uutena vuonna, tai jos kuulu jotain muuta pauketta. Mä en niin stressaa siitä, mä luotan äijään sen verran. Mä olin pienenä n. 4kk ikäsenä kattomassa TOSI isoa ilotulitusta, enkä oo sen jälkeen noita paukkuja paljo aristellu. Mut hyvää uutta vuotta sulle ja Jenillekin. ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos!

Uutta kyssäriä mä tässä odottelen tohon joululahjojen tilalle... "Uskotko että Hiski saa Turun näyttelyissä sertin, vai et?"

HTH (Hiski The Hovawart) kirjoitti...

Sori.... mä TIEDÄN etten saa sieltä sertiä. Eikä sillä niin väliä oo.... Toki se ois mukava saada sieltä, mutta lähinnä meen näyttää itteeni tuleville anoppi ehdokkaille.
Kato "man's got to do what man's got to do"

Mut mä laitan uuden kyselyn.....ok.