perjantai 14. marraskuuta 2008

Treenattiin pitkästä aikaa

Moi,
Eilen oli hassut treenit.... EI satannu vettä.
Johan sitä taas on tullukkin, ei oo tehty mitään kivaa, kun vettä tulee vaakatasossa kokoajan.
Mut eilen oltiin kentällä ja mäkin treenasin hiukan, vaikka suurin osa ton ukon ajasta siellä kyllä menee muita opettaessa. Miks mä jään toiseks noille vieraille?? Mä en ymmärrä!!!
Se on vaan niin kiltti että haluaa auttaa ja neuvoo muita jos siltä vaan kysyy, sen pitäs saada hiukan mun piirteitä ja tajuta että me 2 (ukko ja mä) ollaan koira-asioissa ne tärkeimmät.
No joo... siis treenattiin eilen. Ukko teki niille semmosen radan mikä niiden piti mennä.
Ensin oli hyppy.... sitten seuraamista...käännöksiä...pyshtymistä...maahanmenoa, seuraamista taas ja kaikki piti tehä putkeen ilman mun ukno liikkeenohjausta.
Aika hyvin ne meni, ne joutu ite aatteleen tekmisiään.

Hiukan me otettiin ukon kanssa siinä tottista, mut sitten se alko taas kouluttaa niitä paria PK-innokasta. Kotona otettiin hiukan vielä treeniä ja tänä aamuna hypittiin ja kiivettiin A-estettä.
Se oli kivaa.... paitsi että meiän piha alkaa olemaan aika liukas, siinä on jotain savea ja kun on satannu niin se on tosi lipakka.
Ukko väittää että mä oon aina likanenkin.... en mä oo.... mä sulaudun luontoon. Kato mä oon vaan niin ovela. Mä sulaudun luontoon ja oon huomaamaton ja jos se kissa tulee mun pihaan vielä, mä voin hyppää kun ninja sen kimppuun.
Ninjat on yleensä sellasia mustia...ovelia...nopeita.... Vähän niinkun Hoffit.

Mut palataan taas... mä lähen sulautuun luontoon.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis mitä mä näen, Hiski, sä et oo yhtään vaivautunut kirjoittamaan siitä miten me juotiin eilen aamulla yhdessä aamukahvia. Ja kuka sai leivänkin, häh? Et voi olla noin katala. Seuraavaksi kun tulen kylään, en varmana tee voileipiä kuin itselleni. Tiedä se!

HTH (Hiski The Hovawart) kirjoitti...

HYS... en kai mä nyt hullu oo ja kaikille kerro, toi ukkohan vähentää muuten ne aamupalat mun ruuasta. Teet vaan leipiä mulle kun tuut kylään, eikä puhuta ukolle mitään. Tää on niinku meiän salaisuus.