lauantai 22. marraskuuta 2008

Rääkkäystäkö?

No just!!!!
Täyttääköhän tää kaikki maholliset Hovarontin rääkkäys kriteerit?
Ette ikinä usko mitä mä jouduin kärsii viime yönä?!?!
OK... mä kerron, mutta istukaa tukevasti, koska tää saattaa järkyttää karaistuneempaakin kaveria.
Ja sit tosiaan.... perheen pienimmät, nukkumaan, koska ne ei toivu tästä ihan äkkiä.

No.... ukko tuli eilen töistä ja ne alko siivoo koko porukka ja mä jouduin oleen tarhassa .... ei siinä vielä mitään, mutta.
Sit kun mut haettiin mä haistoin sen..... VAU.... mieletön lihan tuoksu talossa. Paikallistin sen 8½ kilosen liha köntin het, se oli laitettu uuniin. mmmm....ihana tuoksu.
Arvatkaa sainko hillittyä itteni niin, ettei olis "hiukan" valunu ihan kuolaakin suupielistä?
No mä aattelin et ok, antaa olla, ootan kiltisti. Pakko olla kokoajan kiltti, kun on joulukin tulossa.
Sitten ukko ottaa sen köntin uunista yöllä... JES... nyt aletaan syömään aattelin. NIIN EI...siis se pisti sen koko komeuden eteiseen jäähtyyn. Mä jouduin koko loppu yön ja aamun haisteleen sitä lihaköntin tuoksua ja en saanu syödä sitä?!?! Mitä ihmettä tää on jos ei hovarontin rääkkäystä, hä?
No aamulla se oli jäähtyny ja se veisteli siitä jostain syystä vielä ne herkulliset "läskit" pois. Laitto siihen jauhoa päälle ja taas uuniin. Oisin kyllä voinu syödä sitä ilman jauhojakin.

Nyt se on kuulemma valmis....se sano.... ja mä aattelin etä NO VIHDOIN nyt syödään toi.
Just... ei todellakaan sitten syöty. Se on kuulemma mun koiraklubin pikkujouluihin tehty kinkku ja MÄ en kuulemma edes osallistu niihin pikkujouluihin. OK, ukko lieventi "rikostaan" sen verran että mä sain siitä kinkusta 2 pientä palaa... siis 2 tän kokoselle koiralle.

Jos joku tietää kenelle asiasta vois tehä kantelun, kun mua tollee kiusattiin, niin vois kertoo. Koska mä olin ihan varma että toi oli mun joululahja. Ja voin sanoo että "hiukan" petyin, kun sen syökin ihmiset.

T:
Hiski The Hovawart

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi Hiski,
tää on kuule ihan tuttua touhua myös meillä. Kaikki parhaat palat on aina noiden ihmisten suussa ja me saadaan Jutun kanssa jotain jämiä. On kuulemma terveellisiä, just.
Mä ajattelin kertoa koko stoorin joulupukille, saiskohan se noihin ihmisiin kuria? Tuleeks teille joulupukki, vai onks se teidän natsityyppinen ukko plokannu sen pihalle?
Terveisin Nasse, kohtalotoveri

HTH (Hiski The Hovawart) kirjoitti...

Moro Nasse.
Ai Teillä on sama juttu... voitaskohan nostaa joku joukkokanne tyylinen?
Täytyy kyllä myöntää, et ne pari viipaletta mitä sain oli kyllä aika suolasta järsittävää.

Vai joulupukki....hah.... sillä gubbella ei oo mitään asiaa tulla MUN tontille. Lahjat voi jättää ovelle, soittaa ovikelloa ja poistua. Ei kannata kyllä sitten sen sammuttaa autoa ja/tai poroja ja poistumiseen annan 5 sekkaa etumatkaa. Sen verran mulla kestää mennä ovelle, jos oon tosi syvässä unessa. Mut en mä sitä kyllä sisälle päästä...koska jos joku niin se käyttäytyy uhkaavasti.