perjantai 7. marraskuuta 2008

Mun kaverit on muuttunu.

Moi,
Arvatkaa mitä????? Mun treenikavereiden on täytyny muuttua vesinokkaeläimiks.
Eilen oli treenipäivä eikä satanu ja treeneissä oli vaan puolet väestä.
Onneks 2 blondi hoffia ei ollu muuttunu, mutta ne merkkarit ehkä on, koska ei ollu paikalla... voi hitsi.... saakohan niitä pelastettua mitenkään? Muutama muukin sieltä puuttu.

Me tehtiin vähän treeniä ja mua väsytti illalla tosi paljon. OK...olinhan mä ollu emännän kanssa päivällä mettässä lenkillä. Mä juoksin siellä ainakin 10 kilsaa ja heitin selälleni niihin ihaniin mettän hajuihin välillä.
Mä olin muuten oikeessa siitä että kohta tulee kylmempää. Nyt on ollu parina päivänä jo niin kylmä, että mun vesikuppi on ollu ulkona jäässä. Mä saan sen rikottuu ite tassulla ja sitten syön ne jäät. Se on aika kivaa järsittävää :-)

Mä kuulin että ollaan menossa viikonloppuna kattoon mun sukulaisia ja muuta.... jännittää tosi kovin. Mahtaakohan tulla riitaa niitten kanssa. Mua pikkusen vielä nyppii, että ne söi pentuna mun ruokia ja leikki mun karvamadolla. Mut täytyy yrittää käyttäytyä, muuten ukko komentaa taas mua.

Kirjottelen lisää kun tullaan sieltä.
Laitoin tohon Teille uuden aiheen kyselyyn, ihan vaan siks että tiedän.

T:
Hiski The Hovawart

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi Hiski, pitkästä aikaa!
Mun on pitänyt kysyä tätä jo monasti kentällä kun nähdään, mut olin taas torstaina niin kipeä ja onnes sun korvakarvoista etten muistanut. Sun ukon on pitäny tää mulle selvittää jo mooooonet kerrat, mut kyllähän sä tiiät, "sama pää kesät talvet" SILLÄKIN. Seki on kuitenki vaan ihminen.
Kysymys siis koskee sun häkin mittoja, mitkä ne on? Se sun ihan oma paikka missä sä saat olla ainaki näyttelyissä....?? Mittaatko sen mulle ja palaat asiaan! Kiitos!

HTH (Hiski The Hovawart) kirjoitti...

Moi.... mä en oikeen tiiä. Koska.... SÄ oot vastannu kysymykseen ja et meinaa ostaa mulle joululahjaa.
Mut olkoon menneeks mä voin vastata, koska jos kerran otat hoffin niin mittaan sen hoffin hyväks ton.
Se on 79 senttii korkee, 104 levee ja 71 syvä. Ja voin sanoo että ei oo helppo duuni ollenkaan mittaa näillä tassuilla.
Mutta... mä oon nyt niin hyvällä päällä, kun me oltiin siellä mun synnyinkodissa koko päivä ja meillä oli kivaa. Kerron blogissa lisää.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti Hiski, mä tiesin että suhun voi luottaa! Ja saas nähä kuinka sen lahjan käy, kun näit vaivaa mun eteen tai siis tulevan hoffin eteen. Mites onko se sun vai Ukon syytä etten mä saa joululahjaa sun korvatupsuista??

HTH (Hiski The Hovawart) kirjoitti...

Kuule... tiiätsä sen valon mikä yöllä loistaa taivaalla? Sanotte sitä kuuksi. Se on ainutlaatuinen...eikö?
Tiiätsä mun korvahapsut....mä sanon niitä iskuhapsuiks, koska kaikki on lääpällään niihin. NE on todellakin anutlaatuset.
Saatko kuun taivaalta? ET.
Saatko mun korvahapsut? ET!
Se ei oo ukon asia ollenkaan. Mut kun otat sen Hoffin, jos se on kiva tyttö Hoffi.... niin voin sitten ehkä antaa sille niitä ja ehkä sullekin pari...vähän niinku myötäjäisenä.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, tehän voitte sitten sen mun tyttöhoffin kanssa vaikka tehdä vaihtikset;)
JOS se tulee Oulusta, niin sen nimen pitäs alkaa J:kirjaimella, onko ehdotuksia? Mä itse tykkään Jeni:stä. Japanin raha, mutta onhan se sitten kultaakin arvokkaampi!

Anonyymi kirjoitti...

Moi!kyl ne lumi myyrät osaa olla ilkeitä ku sun maille tulee... Mut ota ne kinni ja PURE nii kyk ne sit uskoo jä menee naapurii :D Mä sain hiiret nii pois mun luota :DD