sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Someron näyttely

Moro.... oltiin sitten Someron näyttelyssä lauantaina.
ihan ok se meni vaikka tuomari kylläkin väitti että ne kaks urosta oli komeempia kun mä.... outo maku sillä tuomarilla siis.
Joo, sain kyllä ERI:n ja hyvän arvostelun (ukko luki sen mulle), mutta eivät sitten SERTiä olleet antaneet. En mä sillä mitään tee, mutta ukon mielestä niitä tarvitaan johonkin.

Noh... oli siinä näyttelyssä jotain hyvääkin.
Mä näin siellä yhen tosi kivan olosen hoffi tytön... se on merkkari ja sen nimi on Hulda.... mä olin kyllä aika myytyä koiraa sen kanssa. Yks huonopuoli vaan on, että se on hiukan nuori vielä. Se on vasta 11kk... mut ukko sano että mä saan sitten vuoden päästä alkaa ottaan siihen pikkuhiljaa yhteyttä.
Täytyy pitää mielessä, koska Hulda oli aika vallottava kuitenkin.

Koirakentän kavereitakin oli siellä jokunen ja mun ja ukon kyydissäkin tuli ihan kattomaan kaks. Ne on silleen ihan kivoja, kun ne aina rapsuttelee mua.

Kävin muuten uimassakin jo.... joessa vielä. On se vaan aika piristävää vetää tommoseen 6 asteiseen veteen... hiukan meinas jo Huldat karista mielestä, oli se sen verran kylmää vettä. Mut uin kuitenkin monta kertaa.... se on aivan sairaan kivaa.
Ja sitten kun tulee sieltä... voi juosta sata lasissa ympyrää... paitsi että menin takiaispuskan läpi ja ukko nyppi musta illan sitten karvoineen päivineen takiaisia.

Treenattukin ollaan paljon, ollaan oltu kentällä...treenattu...oleiltu...treenattu...oltu....
Meillä on ollu TOSI kiva viikonloppu... oltiin mettäskin ja kaikkee.

Noh nyt mä meen kanssa nukkuun...mut palataan taas.

T:
Hiski The Hovawart

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Milloinkas Hiski kertoo, miten ukko selvisi mölli-kisoista??? ;D

t. Ravenica