maanantai 18. toukokuuta 2009

Leirillä

Tere....
Oon muuten pikkusen väsyksissä. Lähettiin ukon ja sen parin kaverin kanssa ja niiden koirien kanssa keski-Suomeen perjantaina, ja heti aamusta.
Mä istuin Jenin (sen ukon kaverin hoffi tytön) kanssa takaluukussa koko matkan. Ukko sano että noin 460 km on matkaa.
Hirvee matka.... no ok, mä ihmettelin koko matkan että mikä on leiri, minne ollaan menossa. Sen mä tajusin että ukko menee kouluttaan sinne. HERRANJUMALA tuo on hullu mä aattelin. Ajaa nyt tommonen matka vaan, että saa taas kouluttaa toisten koiria. Mut kyllä se vaan ajaa... se taitaa tykkää kuitenkin siitä hommasta.
No sitten päästiin perille vihdoin ja viimein, niin arvatkaa mitä.
Siellä oli hoffeja ihan hirveesti.... Olin ihan intopiukeena, koska siellä oli pari tosi kivankin näköstä hoffi tyttöä. Ne kaikki koirat oli siitä samasta talosta mistä Jenikin.. eli nää oli niinkun kennelpäivät.
No joo.... siis päästiin perille ja mentiin semmoseen mökkiin ja illalla jo kattoon sinne rantaan muita hoffeja. Ukko koulutti niitä hiukan siellä rannassa, ihan tommosta peruskauraa, mitä tehään kokoajan yleensä kotona. Käytiin kävelyllä siellä mettissä ja Ukon toinen kaverikin kävelytti ja TOKOs mun kanssa. Se on ihan mukava se ukon kaveri, ja mä leikin sen kanssa väliin.
No sitten mentiin maate vihojen viimein.... ja aamulla se ukon kaveri vei mut pitkälle lenkille. Aattelin jo että eiks täällä tehä mitään, niin sitten meno alko.
Lähettiin mettään osan niistä hoffien kanssa... ja eikun jälkiä tallomaan koko sakki. Kaikki käveli pitkin mettää ja jätti makkaroita sinne ja maksaa ja muita herkkuja. Me hoffit ootettiin autoissa. Pikkuhiljaa sitten rupes koira kerrallaan ajaan niitä jälkiä ja pelastamaan eksyneitä makkaranpaloja mettästä. Mäkin ajoin jäljen ja ukko sano että se meni tosi hyvin. Niin se kyllä menikin, mä löysin kaikki ruuat.

Kun kaikki oli löytäny makkaransa mettästä, lähettiinkin sitten kaikki ettimään semmosesta 50 x 50 m alueelta esineitä. Ukko oli taas hävittäny hanskan sinne ja mä hain sen sille. Jokaisen hoffin omistaja on näköjään yhtä hassu... nekin hukkaa sinne tavaroita ja sitten me hoffit etitään. Ei se haittaa, me tykätään siitä kuitenkin. Noh me oltiin siellä mettässä melkein viiteen asti. Onneks siinä oli semmonen järvi/ lampi, niin pääsin uimaan välillä, oli vaan aika viileetä vettä.

Noh sitten taas kämpille... ja ruokaa.... ja nukkumaan... Sunnuntaina taas ylös heti aamusta ja eikun ukko lähti vetään tottis treenejä sille samalle porukalle jotka oli mettässäkin.
Tehtiin kaikkee ihan alusta asti ja helpolla tapaa... oli tosi siistiä.

No sitten sunnuntai iltapäivällä lähettiin tulee kotia kohti ja perillä oltiin vasta ysiltä illalla. TODELLA väsyneenä mutta onnellisena. Oli tosi mukava reissu, kun sai olla ukon kanssa... ja näki toisia hoffejakin.

Mut palataan taas... meen kohta taas nukkuun, mua kun väsyttää vieläkin.

T:
Hiski The Hovawart

2 kommenttia:

Jeni The Hoff kirjoitti...

Kiitti Hiski viel matkaseurasta, olit oikea herrasmies tällästä pientä tyttöstä kohtaan. Korvat on edelleen tosi puhtaina, kiitos sun!
Maha on mulla kyllä rullalla, toivottavasti sä oot ihan terve. Mut kyllä se tästä ku vaan lepäillään.. Äiti yritti jotain puuroa mulle syöttää nappuloiden sijaan aamulla, en syöny. Syököö itte vellinsä, mä haluun nappuloita. Jäin sitte ilman mut varmaan saan sitte ku Äiti tulee töistä.

HTH (Hiski The Hovawart) kirjoitti...

Joo ei oo mullekkaan oikeen maistunu ruoka, mutta katotaan josko se taas siitä lähtee.
Kiitos itsellesi seurasta, on kiva kun näkee toisia joskus. Mä kun oon ainoo koira meiän talossa, niin on kiva ihan välillä olla just vaikka mökissä jonkun "pirpanan" kanssa ;)
Pikaista paranemista sulle.