perjantai 1. maaliskuuta 2013

Korjausta asiaan!

No ni. Äänestys on päättynyt ja 12 sanoo että laji kun laji niin hoffi tekee... yhen mielestä hoffi on puhas toko koira ja yks sanoo että me ei tehä mitään.. että ollaan seurakoiria.
No nuo 12 "opetuslasta" on ollu oikeessa ja sinulle vääräuskoselle joka väitit että me ei tehä mitään, niin tuuppa kattoon kun pyyhitään toko, jälkee, agilityä, valjakkohommia, jne, jne, jne ja maataan sohvan vieressä illat, että niin.


Tossa on muuten kuva kun kesken tottistreenien ukko halus taas ottaa välillä kuvia musta. Olis kiva tietää montakohan kuvaa sillä on musta, kun se on niitä kohta 7 vuotta räpsinny. Noh, onhan se tietty että komeeta on kiva kuvaa :)

Mun ja Unnan pennutkin täytti 2 vuotta just, äkkiä ne kasvaa ne rotjakkeetkin. Niistä on tullut tavan isojakin jo. Onnittelut Teille kakarat :)

Rokka, se merkkari poika, starttas epävirallisissa agi-kisoissakin. Ukko oli kattomassa ollu ja se oli menny TODELLA hienosti rataa jo. Aika hyvin koltiaiselta joka on käynny treeneissäkin alle kymmenen kertaa. Toivottavasti menevät virallisiinkin vaan het koht, oli se niin hienosti menny.

Tossa se mun poika menee...aika hieno kolli.Tuukka otti radat videollekin:

Ja toinen:

Ei tosiaan hullumpaa menoa tolla treenimäärällä. Ukko ja minä ollaan todella otettuja miten hienosti niillä menee.

Noh ei tässä muuta, palataan astialle.
Laitan uuden kyselyn kun hetken katotte noita nykyisiä vastauksia.

T:
Hiski The Hovawart

1 kommentti:

Ritva kirjoitti...

Siis vaude, miten Rokka vetää hienosti! Kyllä sulla Hiski on komia poika :)
Terkuin Ritva ja Juttu