maanantai 11. helmikuuta 2013

Laskiaisriehaa

Moro.
Eilen oltiin ukon kanssa Karkkilan seurakunnan laskiaisriehassa. Meille oli aurattu ennen näitä lumisateita semmonen 200 metrin lenkki pieneen rinteeseen. Ajatuksena seurakunnalla oli ollut että Hiski poika kävelee länkivaljaissa ja vetää ahkiota... ja lapset saa istua ahkiossa.
Noh, mehän ukon kanssa suurina pakanoina otettiin haaste vastaan. Reilu 70-80 lasta ja 2h putkeen mä vedin niitä. Ukko huilas pari kertaa pienen aikaa, ja Hanna ojasti mua sillä välin. Ne joutu vähän jarruttelee mun menoa, ettei lapset lentele kyydistä kun hoffi painelee menee. Oli ne siitä ukolle maksannu jonkun korvauksenkin, ainakin se toimitti verokirjan sinne. Ukko sanokin että se yrittää kerää rahaa, jotta saa koulutuskentän tehtyä siihen meiän pihaan ja kuulemma lahjotuksia otetaan vastaan.
Kustannusarvio sillä on laadittu ja noin 2-3 tonnii se tekee. Eilisestä jäi verojen jälkeen pari kymppiä, joten muutaman rundin saa Hiski vielä painaa ennenkun kenttä on valmis. Mutta näillä mennään. olishan se kiva että olis oikea koulutuskenttä, missä voitas treenailla ukon ja kavereitten kanssa, mutta katsotaan. Tuleekohan siitä Hiskin areena?
Laskekaas muuten piruuttaan paljonko tekee 70 x 200 metriä... se on 14 km. Sen verran vähintään vedin ahkiota eilen lumessa, siellä ollen jonkun kyydissä.
Tossa on ukon ottama kuva ennenkun alettiin hommiin.


Ukolla ei ollu oikeen aikaa kuvailla siinä, ja sehän se ongelma aina onkin. Se kuvaa liki ainoana aina, ja siks meistä ei oikeen kimppakuvia olekkaan... vähän surullista sekin.
Mutta pari toimittajaa siellä oli kuvaamassa ja tekemässä juttua meistä, ehkä niillä on kuviakin. Katotaan kun lehet ilmestyy. Olihan tuo ihan kivaa, ei siinä mitään ja Hiski The Hovawart jaksaa TÄMÄNKIN homman. Ja vasemmalla olevassa äänestyksessä jonkun kannttaa muuttaa mielipidettään het... kuten näät mä teen tänkin homman ;)

Noh ei kummempia, palataan astialle jossain vaiheessa.

T:
Hiski The Hovawart

Ei kommentteja: