maanantai 27. kesäkuuta 2011

Aika rientää

Morjes taas.
Hiukan on ollu kiireistä aikaa tää kesä, mutta jotain sentään on keretty tekeenkin.
ukko veti tossa muutamalle tutulleen viestitreeni päivän ja opetti ihmisiä viestin saloihin. Samalla käytiin myös esineruutua läpi. Kivaa oli ollu ja saatiin muutama uusi hoffi tuttu taas. Mä en päässy treeneihin kun ukon akilles jänne pamahti Suomen Harrastekoirat ry:n treeneissä joku aika sitten. onneks se ei menny poikki, vaan revähti tms. Keppien kanssa se käveli 1½ viikkoa. Eihän sitä silti saannu kukaan paikallaan pysyyn, veti treenit kaikille silti aina keppien kanssa. Niin pennuille kun SuHaKossakin.
Eilen oli muuttotarkastus mun ja Wilman uudessa tarhassa. Ukko rakenti sinne meille koirille oman pikku "talon". Siinä on mulle ja Wilmalle molemmille omat puolet ja liukuovi koppien välissä. Eli mä saan olla tarvittaessa ihan yksinkin ja erillään Wilmasta. Talosta puuttuu vielä pelti katosta ja eristeistä osa ja se maalataan. Siihen tuli kauttaaltaan kuulemma styroxi kiertämään. Talvella sitten tarkenee paremmin siellä.
Ihan oli siisti uusi tarha ja talo. Ukko vielä siivoo sieltä ylimääräset laudat jne ja sitten me varmaan Wilman kanssa muutetaan sinne.

Ei tässä ihmeempiä nyt taas, katotaan jossainvaiheessa lisää. Josko vaikka pääsisi uimaan tänään tai huomenna, niin ei haittaisi yhtään.

Palataan taas astialle....
toivottaapi: Hiski The Hovawart

Ei kommentteja: