tiistai 7. kesäkuuta 2011

Pennut kylässä

No ni.... arvatkaa pelästyinkö sunnuntaina kun viisi mun lasta tuli kylään, ja Unnakin tuli. Kaikki muut kävi paitsi Nemo, se asuu nii pitkällä, että ymmärrän kyllä etteivät päässeet. Pelästyin jo että muuttaako ne meille... Se ei vaan kävis. Mutta ei sentään ukko oli järkännyt pentutapaamisen ja ne tuli kaikki tänne kattoon toisiaan, opiskelemaan ja näyttää niitä ukolle. On ne kyllä hienoja kekaroita kaikesta huolimatta. Ne teki niille sellasen viettikartotuksenkin ja verrattain saalisviettisiä olivat, vaan eipä tuo mulle hirvittävä yllätys ollu, oonhan mäkin ja Unnakin sellasia.
Jäljestivätkin mettässä ja olivat oikeen pari ilmasun tykää oluu kepillä.... aika hyvin 14 viikkosilta. Osa niistä on käynny tässä meillä aiemminkin, ihan koulutuksissa, niille kun ukko järjestää koulutusta ilmasiks, kuuluu kuulemma pentupakettiin. Noh hyvähän se onkin että tulee yhteiskuntakelposia kekaroita.

Kaikki kasvavat aika tasaseen. Mila on pieni ja siro tyttö, muuta melkeen saman kokosia. Mila on kyllä rakenteeltaankin kevyempi, joten se selittää pienen painonkin.

Tuossa kuvassa nuo riiviöt on, vasemmalta oikeelle: Tiitu, Mila, Rokka, Aada ja Laku. Hienoja kerupeja ja kovia painiin. Nemo ei tosiaan päässy matkan takia, mutta tässä siitä pentu riiviöstä kuva. Kuvan nappasi omistaja perheineen ja saman näkönen se on kun muutkin :)


Me ollaan ukon kanssa tosi tyytyväisä näistä pentujen omistajista. Ne kertoo ja huolehtii pennuista tosi hyvin ja pitävät meitä ajantasalla.

Ei mulla muuta.... hellettä pietään......

Palataan taas astialle....
T:

Hiski The Hovawart

Ei kommentteja: