keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Ekat viralliset kisat Agilityssä

Terves taas. Mäpä olinkin sitten ensimmäisissä virallisissa kisoissa Agility puolellakin, oltiin Hannan kanssa ihan kahestaan. Ukko oli jotenkin kipeen olonen sunnuntai aamuna, joten mentiin sitten kahestaan. En tiiä johtuko se kipeys sitten siitä, et edellisenä iltana ne oli pikkujouluissa. Aatelkaas vähän, mun koiraklubin pikkujoulut ja mä en ollu läsnä?!? Ei mua oltu ees kutsuttu. Koirakerhon...jooo... niin vissiin, kun ei koiratkaan päässy. ...PAH. onneks sentään Elisa "mustekala" Elde lähetti mulle sen freelancer kirjotuspalkan sieltä ukon mukana. Mähän siis kirjotan jonkunverran siihen klubin lehteen ihan niinkun noin kuutamokeikkana. Siksköhän sitä sanotaan kuutamokeikaks, kun pitää aina yöllä kirjottaa? Oon mä kyllä kirjottanu joskus vaikka ei oo ollu kuutamookaan.
Ai niin siis ne kisat...joo....
Eli lähettiin Hannan ja Nemon kanssa Sunnuntai aamusta ejeleen helsinkiin. Ukko sano että oo kiltisti Hannan kanssa ja painu ite maate. Hiukan ensin ihmettelin että mihin ihmeeseen ollaan menossa, mutta mulle kerrottiin että Purina-areenalle virallisiin agi kisoihin. Siellä oli kuulemma 700 koiraa. Aikapaljon. No ei siinä mitään, päästiin perille ja Hanna ja Nemo jätti mut autoon ja menivät kahestaan, niillä kuulemma oli ensin rata. Hanna on omassa blogissaan kertonnu miten niillä meni.
Sitten tuli muutaman tunnin oottelun jälkeen mun vuoro. Siellä oli tuttujakin, yks Maiju joka oli samaan aikaan Virossa meiän kanssa näyttelyissä. Se kuvas sen meiän kisan videolle ja linkki siihen löytyy tästä:
http://s610.photobucket.com/albums/tt187/Maiju81/?action=view¤t=HiskiHanna221109.flv

Ei hullummin mun mielestä menty, vaikka kuulemma tolle a-lle, ei saa omia-aikojaan mennä.
Mut nyt on siis viralliset avattu ja lisää on tulossa vieläpä jopa tänävuonna.
Mut ei siinä muuta, palataan taas.

T:
Hiski The Hovawart

4 kommenttia:

Ankka kirjoitti...

Hiski hei...sä selkeästi unohdit kirjoittaa niistä sun "possuiluista" ennen rataa. Huumoria oli taas enemmän kuin ohjaaja kesti ja kävimme kehityskeskustelun josta seurasi hetkellinen mökötys :D ! Ensi kerralla me otetaan Ate kyllä mukaan..

Joanna ja koirat kirjoitti...

Hyvä että viralliset on korkattu eli nyt ura jatkuu.... ;o)
Agilityhoffilippu vaan korkealle :o)

Ritva kirjoitti...

Hyvä Hiski, hienolta näytti sun meno radalla. Koitahan Hanna pysyy mukana ;) todella hyvä kisauran aloitus teillä!

Ankka kirjoitti...

Ritva, I KNOW! Sehän se hankalaa onkin...pysyä mukana. Ärsyttää katsoa viedolta alkeellisia mokia ohjauksessa :(. Noh, oppia oppia!