maanantai 30. marraskuuta 2009

Lauantaina Turussa ja sunnuntaina metsässä.

Morjesta vaan.

Meillä ei sitten nukuta vissiin enää ollenkaa. Lauantaiaamuna toi porukka heräs taas kello 6 ja lapsetkin herätettiin. oli ukko puhunu mulle, että mennään näyttelyyn, mutta että taas näin aikasin. No ei siinä mitään, ukko, Hanna ja kakarat autoon ja eikun tienpäälle. ajettiin Turkuun sinne samaan halliin missä mä oon parikertaa ennenkin ollu.
Ukko kasas mun kevythäkin siihen kehänlaitaan, se on semmonen pikkunen koppi, missä mä saan olla rauhassa. Eli tarkottaa sitä et mä makaan siellä, enkä saa jutella vieraitten hoffien kanssa. Joo, oikeestaan se on ihan ok, niin ei tuu sanomisia niiden muiden urosten kanssa.

Noh, olin hetken ollu sielllä kun ukko huomas että siinä etukankaassa oli pieni viilto. Mä olin sen vähän niinkun tehny siihen sitä varten, että saisin tarvittaessa käydä ulkona sieltä. Ukko kävi ostamassa mulle sitten uuden "kämpän" joka olikin paljon isompi. Oli kuulemma saanu halvalla. Melkonen Sulo Wileeni toi kyllä on.

No joo, mä makailin siellä häkissä, ja Jeni, se mun yks hoffikamu, oli viereisessä häkissä. Sillä oli juoksupäällä, kyllä mä sen jo ymmärrän. Mut en mä päässy sinne kattoo sitä ollenkaan, joten annoin olla.

Kehässä juostiin ukon kanssa moneen kertaan ja kaiken tohinan jälkeen me saatiin 2 ruusuketta. Ukko sano mulle että oltiin ERI, PU2, varaCACIB ja varaSERT. Ilmeisen hyvin meni kai, kun ukko oli ihan tyytyväinen. Se jenikin oli ollu PN4, mikä on aika suoritus tolla iällä.
Oltiin vielä hetki siellä ja oli tosi kivaa kun Lassi ja Tuukkakin oli mukana. on ne aika mainioita kakaroiks.

Noh.. loppu lauantai menikin sitten melkeen maatessa ja syödessä.

Snnuntaina ukko nukku puol ysiin asti, ennenkun Tuukka kävi herättää sen. Pari tuntia oltiin siinä sisällä ja sitten ukko lähti treenikamoissa mettään. olin ihan intona sisällä, koska tiiän jo tän jutun. Kohta mä pääsen jäljestään.

Ukko tuli sitten vihonvvimen hakeen mut ja mentiin mettään. Se oli taas yrittäny piilottaa 6 keppiä sinne joista mä kyllä 4 löysin ja loppupalkan. Se oli myös tehny semmosen > piikin siihen jäljelle. Vissiin raukka ollu eksyksissä. Mä hukkasin vähän ton piikin jälkeen jäljen, mutta onneks löysin sen uudelleen ja sain siis ruuat syötyä.
Tää viikko kuulemma pitäs treenaa agilityä, mulla kun on taas jotkut kisat tulossa kuulemma.

mutta ei tässä pöllömpiä jatketaan taas.

T:
Hiski The Hovawart

1 kommentti:

Elisa ja Jeni kirjoitti...

Parempi myöhään kun ei milloinkaan, kiitos seurasta ja onneksi olkoon Vara-miehen roolista Hiski.

t. Jeni