torstai 29. lokakuuta 2009

Kennelpäiviä ja muuta

Moe....

Oltiin sitten kennelpäivillä. Siellä oli ihan pirusti Hoffeja. Mun iskä Jöllikin oli siellä käymässä, on se vaan tosi komee ukko. Ja mun äiti Ritakin oli. Ei oo ihme että mustakin on tullu näin komee, kun mulla on noin komeet vanhemmat. Ja mun vaatimattomuus kaunistaa mua entisestään ;)

Tuossa on kuva sieltä musta, ukko otti sen musta kun ootettiin kämpillä taas menoa:Me tehtiin siellä vaikka mitä, tottisteltiin, haettiin ukkoja mettästä, haettiin mölkkykapuloita ja kaikkee, oli tosi kivaa. Ainoo oli että ukko valitteli että sitä väsyttää, vaan ei oo ihmekkään se nukku 4,5 h koko viikonloppuna.
Tossa me ollaanHannan ottamassa kuvassa ukon kanssa menossa semmoseen erityis opetukseen, sekin oli ihan kivaa ja antoisaa meille molemmille, niin ukolle kun mullekin.

Olin kyllä ihan poikki minäkin ton reissun jälkeen, mutta täytyy sanoa että kivaa oli. Siellä on niin kivoja ihmisiä, ja ukko tykkäs olla siellä. Se tykkää niistä ihmisistä paljon ja sillä kun oli taas hyvää matkaseuraakin.
Saatin me pari pokaaliakin sieltä, siitä hyvästä kun mä juoksin kovaa tuli pari pokaalia ja sitten Tupu anto ukolle vielä siitä BH:sta pokaalin.

Tossa Hannan ottamassa kuvassa ukko hakee taas pokaalia Railalta ja Tupulta:Sain mä sieltä semmosen pallonkin, sen kanssa oli kiva leikkiä hetki... mut sitten tiiättekö mitä... se räjähti ihan ittekseen... tai ainakin melkein. ;)

 

Ukko kyllä väittää kivenkovaan että mä hajotin sen tahallaan ;) ei siinä kyllä niin käyny, mä vaan hiukan kavensin sitä palloo... ja sitten se vaan räjähti.Hienosti ootte taas vastaillu kysymykseen... mutta uutta en laitakkaan vielä. Saatte kärvistellä te 2 epäuskoista vielä hetken. Niin juuri TE jotka sanoitte ettei musta tuu Agility koiraa, mä oon nimittäin menossa virallisiin agi kisoihin.... no joo, ei siitä mun päälajia oo tulossa, mutta pakko ihan joidenkin kiusakskin mennä ja onhan se kiva että pystyy näyttään että Hoffista riittää mihin lajiin vaan ;)

Palataan taas astialle.... ja hyvää talven oottelua.

T:
Hiski The Hovawart

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka vastasin, ettei susta tule agility-koiraa, en tarkoittanut, etteikö susta olisi siihen. Tarkoitin, ettei susta hoffia, joka ajattelee vain agilityä ja pikkuhiljaa unohtaa kaiken muun.

Kyllä mä tiedän, että hoffista on mihin vaan sen isäntä/emäntä haluaa, ja vielä muuhunkin :)
terveisin Tuuliviiri