sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Viikonloppu viihdettä.

Joo-o.... on se hyvä että alkaa taas tuo työviikko, niin saa huilata hetken.
Me ollaan taas menty niinku viitapirut pitkin maita ja mantuja.

Lauantai aamuna lähettiin jo kukonlaulun aikaan tonne vähänmatkan päähän. Mä ihmettelin eka että mikäs ihmeen tapahtuma tää on, kun kaikki vaan juoksee ympyrää ja hoosaa, mut sitten ukko kävi sanoo mulle että ne rakentaa ja järjestää klubin kanssa sinne mätsäriä ja mölli TOKOA.
AHAAA..... mikähän ihme se mätsäri on aattelin, mutta nokkelana hovawarttina tajusin aika äkkii, että siihen(kin) tarvitaan koiria, koska sinne tuli niitä kokoajan lisää ja lisää. No sitten me mentiin semmoseen kehään, ihan niinkun näyttelyssäkin, mutta siinä oli vaan yks koira mun kanssa. Tosi outo näyttely aattelin. Me saatiin punanen nauha ja ukko oli tyytyväinen, vaikkei se yleensä niistä oo?!?!? tosi outo laji toi mätsäri.
No sitten mentiin ootteleen. ne jako kaikki koirat sillee että aina toinen sain punasen ja toinen sinisen. Ja niitä koiriahan sitten muuten riitti... niitä oli yhteensä siinä mun kehässä 41. Eli melkein saman verran kun terviksellä oli.

Kun kaikki oli jaettu sinisiin ja punasiin, niin ensin kaikki siniset käskettiin kehään ja niistä valittiin 4 parasta.
Tän jälkeen otettiin kaikki punasen saaneet kehään....
No sitten me juostiin... ja juostiin...ja poseerattiin....ja juostiin...ja poseerattiin. Tuomari sano että hirveen vaikee valita kun kaikki on niin hyviä koiria. Se raakkaili aina välillä sieltä porukkaa pois.... ja jäljelle jäi enää 4. Mä olin sen kehän kolmas.
Ukko oli ihan tyytyväinen, joten mäkin olin.
Tässä on muuten kuvia sieltä tapahtumasta.

http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/2df7b+ate-nu-pun-matchshow-ja-molli-toko-1992009.html

Illalla meille tuli vielä pari naista käymään, ne halus nähä mut jostain syystä. En mä edes tuntenu niitä, mutta annoin niiden katella ja silitellä mua. Olin kyllä aika väsynny, joten en hirveesti jaksanu sillee leikkiä niiden kanssa, siellä mätsärissä kun meni sillon päivällä kuitenkin 8h.

Tänään sitten aattelin että josko pääsis jäljelle, mutta ei.... ei täällä enää mitään kivaa tehä. Mut pakattiin autoon ja ukon lapset, Hanna ja sen pikkukirput. Olin taas että mitäs nyt? mennäänkös tekeen jotain kivaa?
Ajettiin aika pitkään, ukko sano että Tammelaan. Ja sit mä näin sen..... siellähän oli koiria ja vaikka mitä. Siellä oli muutama Hoffikin....JES....
Ukko oli vienny mut TOKO kisaan. Ei siinä mitään. Kisattiin vaihtelevin pistein ja ukkoa jännitti ihan simona. En tiiä mikä... mut sitä jännitti.
Vihdoin kun päästiin lähtee sieltä, ne anto ukolle semmosenlätkän ja sano että TK1 koulutustunnus. Ukko oli ihan onnessaan, joten mäkin olin. Tein siis ilmeisen oikiein.
Mä sain kotona kehuja.... ja palkinnon... ja vaikka mitä. Ukko on kehunu mua ja sano että nyt mulla on 2 titteliä. BH ja TK1. Ei se varmaan musta mitenkään erilaista tee, enkä mä edes tiiä mitä tittelit on. Mutta ollaan tyytyväisiä näihin, jos se kerran saa muutkin tyytyväiseks.

Ei tässä nyt muuta. Toivotaan että me päästään kohta tekeenkin jotain.

T:
Hiski The Hovawart (BH ja TK1)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut Jukalta,Ritvalta,Jutulta ja Nasselta,aploodeja ja aaltoja,hieno homma.

Anonyymi kirjoitti...

Se on kumma, kun noi ihmiset on niin onnessaan kaikenmaailman lätkistä ja nauhoista. Mutta se on ihan hyvä...se yleensä tietää meille koirille herkkuja! Hieno homma, että hommasit sille isännälles sen lätkän! T: Cia

Ankka kirjoitti...

Oli hienoa olla mukana todistamassa tätä :)! Mutta missä oli kamera??! Prkele...