lauantai 4. huhtikuuta 2009

Kevät taitaa tulla sittenkin!

No niin tää viikkohan on näyttäny ihan hyvältä aurinko paistaa ja päivällä on jo tosi lämmintä.
HAH .... siitä saa ne lumimyyrät... niiden lumet on melkein kaikki jo sulannu, joten ei voi olla kohta enää lumimyyriäkään.

Me ollaan oltu jokapäivä treenaamassa....tai siis ilta. Ihan kivaakin on ollu, nyt kun ei siellä oo lunta enää kentän pinnassa.

Ollaan tehty vaikka mitä.
Torstaina kun oli taas noi treenit, siis ne mitä ukko vetää, niin nyt se ottaa siellä yleensä kahta koiraa kerrallaan. Siinä on se hyvä puoli että mun ei tarvi ihan niin kauaa olla autossa. Pääsen nopeemmin treenaamaan, kun ukko saa ne muut koulutettua nopeemmin.

Kyselykin on taas päättynyt... ja suurin osa on taas vastannu oikein.
Pitää tosiaan treenata joka päivä, ukko sanoo näin. Treenienhän ei tarvi tapahtua kentällä, kirja kourassa kello 18. Vaan esimerkiks me treenataan ukon kanssa päivittäin kotonakin... aamuin ...illoin...sisällä, ulkona.
Millon mitäkin ja millon missäkin. Se on semmosta "luovaa kouluttamista" niinku ukko sanoo.

Mut mä lähen suunittelee taas jotain hoffinkoukkuja, ne on vähän kun konnankoukut, mut hoffin tekemiä ja höystettynä hoffi huumorilla.

T:
Hiski The Hovawart

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut mahtavasta luonnetestituloksesta, olisipa ollut kiva nähdä moinen suoritus, Jukka,Ritva, Juttu, Nasse.

HTH (Hiski The Hovawart) kirjoitti...

Kiitos...
Ei se niin kivaa katottavaa ollu... Siis se sakki ei tosiaan ollu ihan täyspäistä... kirjotin tohon blogiinkin jo niistä. Kyllä mä niistä tykkäsin, mutta aika hassusti se sakki kyllä käyttäytyy.

Jeni The Hoff kirjoitti...

Hoffinkoukkuja!!!!! SBuahahhahahaaaaa!!! :D:D:D:D