torstai 26. maaliskuuta 2009

Treeniä ja pakkasta

Joo-o.. luulin jo että kevät olis tullut kun kaiiki näytti niin sulavan ja rupes maa paistaa, mut ei, tulikin uuestaan lunta ja pakkasta. Ei oo kivaa ollenkaan, kun pitäs päästä jäljestään sulalle maalle, ukko sano ja mä uskon sitä.

Ollaan normi kotitreenien lisäks käyty keskiviikkona ja tänään torstaina kentällä.
Eilen oltiin ihan vaan kattelemassa muita koiria siellä. Siellä oli yks tosi hyvän hajunen tyttökoirakin, mut ukko ei päästäny mua sen lähelle. Se oli kokoajan remmissä, kun sillä oli se juoksu. Eli olis ilmeisesti juossu johonkin jos se ei olis ollu kiinni.

Noh... tänään sitten oli taas perinteiset PK-treenit.... tai niin mä luulin... Ukko vetikin ässän hihasta ja opasti kahta koiraa kerrallaan siellä ja molemmille "yksityisopetusta".
Oli kiire kattoon noita meiän lauman pienimpiä. Ihan ok se meni, eikä munkaan tarvinnu olla autossa kauaa. alle kaks tuntia tällä kertaa, mikä on tosi hyvä.
Treenattiin me ukon kanssakin ja kaikki oli kattomassa.

Se pikkuipana mistä on tuolla alempana kuvia, niin sekin treenas jo. Se on aika hyvä, vielä kun se sen emäntä kuuntelis ukkoo paremmin. Tosi hyvin niillä kyllä menee, haasteena on ehkä enemmän toi täyskäännöksen ja käännöksen erottaminen ;)
Mut hyvä ja kehityskelposia ovat...molemmat.
Kiva nähä kun meiän kentällä on hovawartteja.... ja toimivia sellasia.

Mut palataan taas... katotaan mitä viikonloppuna tapahtuu.

T:
Hiski The Hovawart

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Emäntä ei kyllä Hiski ymmärtäny mitää väärin, vaan sun Ukkos sanoi et vasemmalle.. Mut annetaan tän nyt tän kerran mennä ohi korvahapsujen...
Näiksä muuten ku ne tollot ihmiset (paitsi tietty mun emäntä) meni jonossa sitä BH kaaviota ja huuteli mielikuvituskoirille ISTU ja SEURAA käskyjä.. Vähän mä nauroin!! Mut hyvähän se on oppia kintereen kautta!

HTH (Hiski The Hovawart) kirjoitti...

joo siis kaikkihan ne meni... sun emäntäkin. Ja tottakai te meette kun mun ukko käskee.... niinhän mäkin teen aina mitä se käskee... se vaan on niin ;)
Näytitte kyllä hassuilta, mutta teiän on vaan opittava käveleen se kaavio, koska me koirat tullaan sit kyllä mukana.