maanantai 27. elokuuta 2012

Loma loppuu toisilla ja alkaa toisilla

Kuten otsikosta varmaan arvaatte on ukko joutunu takas töihin. Tää siis tarkottaa sitä että mä pääsen taas koneelle kirjotteleen ja saan hetken ehkä huilaakkin.
Kesäloma (ukon loma siis) menikin hyvin paljon treenaillessa. Saatettiin treenata 4-5 kertaakin päivässä.
Ei siinä mitään, olihan se kivaa. Mutta nyt joudun sitten huilailemaan päivät. Kyllä me iltasin treenaillaan aika paljon, mutta aamu treenit ja päivä treenit on vähentyny nyt kun ukko on töissä.

Wilma on ollu välillä parempi ja välillä huonompi, siinähän tuo könkkää lonkkineen. Iita on ollu treeneissä mukana ja käyny jäljestää jne. Kasvaa kovin sekin ja alkaa haisemaan päivä päivältä mielenkiintosemmalta.
Eilen se oli ukon kanssa kahestaan näyttelyssä ja oli ollu ROP pentu ja saannu KP:n. Mä en enää päässy näyttelyyn... ukko sano että taitaa alkaa riittään kun tavotteet on täys sillä saralla. Kuulemma pariin saatetaan vielä mennä, mutta suuremmat turneet on nyt sitten mun osalta ohi. Mitäpä siellä enää käy.
Hanna oli ilmonnut mut hoffi mestiksiin agilityynkin. Saas nähä pysyykö Hanna mun vauhdissa ;)
Syksy saapuu pikkuhiljaa ja vettä sataa taasen. Sellasta se on koiran elämä, syyään, treenataan ja maataan...kelistä riippumatta :)

Palataanhan astialle taasen.

T:
Hiski The Hovawart

Ei kommentteja: