torstai 28. kesäkuuta 2012

Rauhallista eloa

Rauhallista eloa täällä meilläpäin. Ei olla oikeen tehty mitään erikoista, hiukan treenailtu ja vietetty kesää.
Sunnuntaina oltiin uimassa tuossa joella, ja Wilmaa narutin oikeen kunnolla. juoksentelin semmosta lankkua pitkin edes takas joen toiselle puolelle ja Wilma kun ei uskaltannu tulla lankulle, joutu aina uimaan mun perässä :), Siitäs sai.
Iitakin oli mukana mutta se tuli siihen lankulle, joten en sitä saannu molskautettua jokeen. Kävin mä itelin uimassa vähän, mutta en niin hirveen montaa kertaa.
Maanantaina oltiinkin sitten tuolla alapelloilla juoksentelemassa Iitan ja Wilman kanssa, kivaahan se oli vaikka meinas hermo välillä mennäkin. Tiistai meni agility hommissa ja treenit alkoi olemaan viimeisimpiä yleistreenejä tuossa joukossa. Kiitokset Hannalle ohjauksesta ja Marjulle osaavasta opetuksesta. Vaikka kyllä mäkin sain Marjua opetettua... Marju oppi hoffien ajattelusta paljon :D


Tossa on videon pätkää siitä mihin on tultu. Aika tarkkaan 3 vuotta sitten kun ensikerran lajia kokeilin, hyppäsin puomilta Hannan niskaan, saatoin suorittaa esteen tai pari ja menin sitten ukon viereen. Nyt ollaan viimesessä luokassa.

Eilen oltiinkin sitten Suomen Harrastekoirien treeneissä. Siellä oli 8 hoffia, 1 rotikka, 2 parsonia ja 2 chihua. Minkähän takia noi hoffit kerääntyy ukon treeneihin :)
Noh se on ihan hyvä... ukko tuleekin niiden kanssa ihan ok juttuun, hoffeilla ja ukolla on joku sama kieli, molemmilla kolisee vissiin yhtä kovin ämpärissä.


Noh ei tässä kummempia, kuten kuvasta näkyy välillä sataa vettäkin ja turkki kastuu, mutta eipä tuo haittaa aina oon kuivannukin. Palataanhan taas astialle......

T:
Hiski The Hovawart

Ei kommentteja: