tiistai 27. syyskuuta 2011

Tarhasta käsin

Tere,
Kirjoitan täältä tarhasta käsin taas. Wilman juoksut on loppu ja ne meni kirjaimellisesti sivu suun. Ukko sano että nyt Wilma sterkataan, eikä se sitten enää juokse ollenkaan. Se on kyllä ihan hyvä ettei juokse, se kun juoksee kokoajan, sisällä, ulkona, tarhassa, ei oo ikinä yhtään paikallaan.
Mä olen ollu ukon kanssa parissa tottelevaisuuskokeessa, vaihtelevalla menestyksellä, mmutta ihan kivaa on ollut. Mitää mainittavia suoritteita ei olla tehty. Treenattu ollaan jonkun verran ja Hannan kanssa käyty AGI-kisoissakin. Sielläkin niin lähellä...niin lähellä. Siitä lajsta tuli paljon mukavampaa, kun Hanna rupes juoksemaan siellä radalla.
Mun jälkikasvuakin oli ollu Tuulosten pentunäyttelyssä. Rokka ja Aada. Tulokset Ukko on julkassu jossainpäin ja mä teen siitä uuden kyselyn Teille. Vettä on tullut tasasen tappaavaa tahtia ja meiän pihassa saa kohta vetää VEPE treenit. Ei kivaa. Noh onhan siinä hyvätkin puolensa, vaan joutuu niitä ettimään.
Kissat on ruvennu lyöttäytyy keittiöön ja mä joudun välillä aina vähän häätään niitä. Ne perskeleen kouluttamattomat katit hyppi pöydillä. Tekis niillekin hyvää pienet tottistreenit.

Noh ei tässä mitään ihmeempiä ole muuta... mun pentuja on muuten kuukauden päästä Lohjankin näyttelyssä. Mila ja Rokka. katotaan mitä ne sanoo niistä.
Nyt täytyy jatkaa pihavahdin hommia, joten...palataan astialle.

T:
Hiski The Hovawart

Ei kommentteja: