torstai 22. joulukuuta 2011

Joulu tulla jolkottaa

Ohhoh... onhan aikaa vierinyt. Pahoittelut tästä.
Paljon on tapahtunut, mutta vielä enemmän on vettä satanut. Mulle kasvaa pyrstö ja kidukset ihan just. onneks nyt on ollu pakkasta paripäivää, ettei ihan liejua oo joka paikassa. Mua se ei niinkään haittaa, mutta ukolle se aiheuttaa jotain ongelmaa enemmän.
Ukko teki melkosen yllätyksen mulle. Ne vei Wilman eläinlääkäriin ja sen jälkeen se ei oo haissu yhtään niin kivalle kun ennen. Ukko sano että se sterkattiin. Mä en tiedä tarkottiko se Merkattiin, koska mä aina merkkaan ja en oo kuullu sanaa sterkkaa ennen. Mutta jotain ne teki sille semmosta että se ei haise enää niin kiinnostavalle.
Mun lapsia oli tässä välissä käyny Lohjan pentunäyttelyssäkin. Rokka oli ollut VSP ja Milan kanssa molemmat saivat KP:n.
Nyt ne onkin jo niin isoja että menevät juniori luokkaan 15.1.2012 Lahden näyttelyyn.
Laku oli meillä kerran hoidossakin pari yötä ja hieno poika siitä on tullut. Viisas kuin isänsä, nätti kuin äitinsä ja vaatimaton :)
Joulu on kuulemma tulossa. Se tietää yleensä sitä että mä saan herkkuruokia enemmän. Ei haittaa yhtään, mulla onkin nykyään ihan pohjaton ruokahalu.
Wilma oli pari päivää ukon veljellä hoidossa, me käytiin Hannan, Katin, Ukon ja Pimun kanssa reissussa.
Ensin meiät laitettiin autoon ja sitten se auto ajettiin laivaan. Parin tunnin päästä mentiin takas maihin ja hajut oli ihan uudet. Oltiin kuulemma Eestissä. Sen jälkeen ajettiinkin muutama tunti välillä pysähtyen haistelemaan jotain ihan uusia hajuja, kunnes päästiin Liettuaan ja Wilnaan. Siellä oltiin pari yötä ja käytiin näyttelyissä. Ukko sano että meni hyvin. Sain kuulemma 2 x LT CAC, 2 x CACIB, 2 x Show winner ja 2 x BOB (Best of Breed). Eli ilmeisen hyvin meni.
Mutta ei tässä muuta, palataan taas astialle ja kaikille mä toivotan Hyvää Joulua ja räiskyvää uutta Vuotta.

T:
Hiski The Hovawart

Ei kommentteja: