tiistai 13. syyskuuta 2011

Syksy saa...... minä en!

No ni, vettä tulee kokoajan kun aisaa, ilmeiseti se syksy sitten saapuu pikkuhiljaa.
Syksy siis saa....aikansa.
Mulla on ollu hiukan vaikeata elämää tässä pari viikkoa. Wilmalla alkoi juoksu ja ukko ei päästä mua lähellekään enää sitä. Voin sanoa että yritän kyllä ja kohta alkaa oleen myöhästä. Ukko vaan selittää mulle että TE ette tee mitään pikku hoffeja. Se kyllä piti mulle luennonkin siitä miksei. Wilman kulmaukset ja lonkat ovat niin epäterveet, että ei kuulemma voi missän nimessä tehdä pentuja. Periyttää niitä kuitenkin voimakkaasti. Wilma ainakin on saanut kuvien perusteella emänsä isältään näistä ongelmista osan.
Ei se auta.... Hiskin on siis tyydyttävä ukon päätökseen.
Ollaan treenattu jonkun verran ja kokeissa, sekä kisoissa käyty. Mitään mainittavaa menestystä ei ole tullut, mutta harrastetaan nyt ainakin ja pidetään kivaa.
24.9 tuuloisissa on muuten pentunäyttely. Unnan ja mun jälkeläisistä kaksi opn menossa sinne, Rokka ja Aada. Toivotaan että ne esiintyy siellä edukseen ja ennen kaikkea rodun eduksi. Rodun etu on viimekädessä minunkin etu.
Ukolla on taas suunnitelmiakin ja se on yrittänyt löytää jotain kursseja, en tiiä mitä se tarkkaanottaen suunnitelee, mutta taas jotain. Se virnuilee ja miettii, se yleensä tarkottaa että sillä on "pirut" mielessä. Vaan aikahan tuon sitten näyttää, mitä se keksii.
Ukon ja hänen ystäviensä perustama SuHaKo (Suomen HarrasteKoirat ry) on anomassa kennelpiirin ja liiton jäsenyyttä, en tiiä meinaako ne alkaa laajentumaan vaiko mitä, enkä edes ihan tarkkaan sitä mitä se tarkottaa. Ainakin sitä että edustusnimi kokeissa ja kisoissta saattaa muuttua.

Palataanhan taas astialle, kun keretään.

T:
Hiski The Hovawart

Ei kommentteja: