tiistai 26. huhtikuuta 2011

Tulihan se kevät

Jes... tulihan se kevätkin sieltä lopullisesti ja lumet lähti.
Täähän tarkotti sitten meillä heti sitä, että mentiin mettään tekeen jälkee. Eli kysymys koska me päästään Wilman kanssa jälelle, niin oikee vastaus oli huhtikuussa, ei toukokuussa.

Wilma ajo hienon jälen vaikka oli ekaa kertaa hommaa tekemässä. Heti vaan janalähtö ja sehän ampu jälelle kun vanha tekijä. Kerkes ajaa jonkin matkaa, kun jälelle tuli 2 irtokoiraa. Wilma kerto niille että menkääähän pois ja episodin päätteeks ajo vielä jälen loppuun nätisti, vaikka ne vieraat koirat oli siellä jäljellä hyppineet ja muuta. aika taitava tyttö.

Mullakin ajettiin jälki. Hanna tallo sen, ja ukon pyynnöstä ei merkkejä käytetty yhtään eikä palkkaakaan. Otin semmosen 20 metriä janalähtöä ja sitten Hannan jälkee pitkin. Hanna oli yrittänyt vähän eksyttää mua siihen risukkoon ja hyppimällä ojan yli, mutta eipä onnistunu 4/4 keppiä tuotiin ukon kanssa näytille. Ukko oli meiän kaikkien suorituksiin tosi tyytyväinen ja minä myös. On se kivaa että pääsee taas ihan mettään treenaamaan.

Hannan kanssa oltiin agilitykisoissakin, ei mitään kultaa tai kunniaa tullu, ihan ok vedettiin. menin kuulemma väärästä välistä kepeistä sisään, mutta mulle ne näyttää kaikki samoille.
Mun ja Unnan lapsetkin lähti sitten maailmalle. Ukko haki sunnuntaina 2 viimestä meille Karkkilasta ja ne tultiin siitä hakemaan sitten. Kaikki on ilmonneet että ovat päässeet hyvin uuden kodin kanssa sinuiks ja että ruoka maittaa todella hyvin.
Se mikä sunnuntaina meillä pisimpään oli, niin sekin söi ruokansa oikein hajareisin ahmimalla kupin... Se on hyvä että ruoka maittaa, kasvavat sitten :)

Me ollaan jonkin verran leikitty tommosten purutyynyjen kanssa, mä tykkään niin tommosista riehumisleikeistä. Tossa on vielä youtubessa oleva video siitä.

 

 No niin ... mä suljen ton äänestyksen ja rupeen miettiin uutta teille...
Ei tässä pöllömpiä...vaan palataanhan astialle.

t:

Hiski The Hovawart

Ei kommentteja: