perjantai 15. huhtikuuta 2011

Aika lentää... ja kohta lapsetkin

Morjes taas. Meillä on ollu hiukan kiireitä, kun noi Unnan ja mun pennut on vieneet meiänkin aikaa. Noh enemmänhän ne vie Maijan ja Samin, mutta ukolla on ollu aikamoinen työ paperi ja muissa hommissa.
Mä kuulin että kaikilla alkaa olemaan uusi paikka valmiina ja että ens viikosta alkaen ne alkaa "lentämään pesästä". Niin se meni se pentuaika ja Unskin sekä mun pennut lähtee omille teilleen.
Toivon mukaan niitä nähdään ainakin terviksellä kaikki ja muuallakin. Sekä ennenkaikkea, että ne pärjää uusissa kodeissaan ja että niistä välitetään oikeasti.
Ukko on hiukan kaihoissaan ollu, kun sen ensimmäiset nää kuitenkin on. Ja äkkiä niissä näkyi huomattavia eroja luonteellisesti.

Anubis Erste, musta uros. Vaikuttaa olevan leikkisä, helposti haastava ja vähän "päsmäri" tyyppiä. uskoo kuitenkin sitten kun naksahtaa muilla kunnolla kiinni.

Alban Arthan Zweite, musta narttu. Jokapaikassa eikä missään. Virtaa riittää ja painii mielellään muiden kanssa. juoksee kohti korvat luimussa taaksepäin ja haluaa leikkiä. Nukahtaa kuitenkin helposti syliin. Utelias ja rohkea.

Arianrhod Dritte, harmaa narttu. Koko joukon ehkä toiseksi rauhallisin ja se ei ole paljoa tässä porukassa. Kova tyttö syömään ja välillä omantienkulkija, välillä seuraan hakeutuva. Iso tyttö ja rakenteellisesti kuulemma huippuluokkaa.

Aengus Fünfte, merkkivärinen uros. Taistelee, haastaa, mutta jättää välillä kaikki ja menee sivumpaan nukkumaan ja tarkkailemaan. Syönyt alusta asti todella intensiivisesti. Hyvähermoinen kaveri. Utelias, mutta harkitseva.

Awen Sechste, merkkivärinen narttu. Pienestä koostaan huolimatta joukkion päsmäri. Haastaa kaikki painiin, hiukan dominoiva yksilö. Pistää pinoon tarvittaessa isommat veljensäkin.

Atum Siebte, harmaa uros. Erittäin mielenkiintoinen luonne. Harvemmin haastaa ja häntä haastettaessa kääntyy ja poistuu paikalta mielummin pari kertaa. Mutta mikäli haastaja ei lopeta ajoissa, niin "hermon palaessa" pistää vaikka kaikki nippuun kerralla ja kun tilanne on ohi lähtee taas itse mielummin pois, jopa hieman häpeissään käytöksestään. Ei ensimmäisenä tulossa syliin, mutta pienen tutkailun jälkeen pikku diesel lähtee käyntiin.

Koko pesue:
Repimisleikkejä, painia, haukuntaa, jne...jne.... riittää tasaisesti koko porukalta.

Ollaan kiitetty ukon kanssa, mutta halutaan vielä kerran ja koko sydämestä kiittää Maijaa ja Samia.

Kiitos että olitte tässä projektissa mukana. Kiitokset Unnan "leasingista" Maija. Kiitokset Sami ja Maija kaikesta.... tuhannesti. Kiitokset että olette ottaneet vastaan niin pennunkatsojia kuin meitäkin, kestittänyt ja kahvittanut meitä. Olette antaneet omaa-aikaanne äärettömän paljon ja haluamme todellakin kiittää tästä Maijaa ja Samia perheineen. oli suunnaton ilo tehdä tämä yhteistyössä kanssanne. Näin ukko mun käski kirjottaa ja minähän kirjotan... sekä kiitän ja kumarran minäkin vaikka en kahvia olekkaan juonut.

Tässä kokonaiskuva meiän saavutuksesta.


Sitten muuta asiaa.
kevät tuntuu tulevan kohinalla ja kohta pääsenee jo metsään jälkiä ajamaan. Ukko on luvannu vetää SuHaKolle treenejä ja sitten noille pienille vielä erikoistreeniä. Se on hyvä, toivottavasti edes osa osallistuu.
Ollaan jonkun verran Hannan kanssa treenattu agilityä ja kisoissakin ollaan käyty, ei mitään suurempia saavutuksia olla nyt tehty, kunhan tehään.

Ei tässä muuta... mä meen taas painiin Wilman kanssa, siitä likasta on tullut jo niin iso että joutuu oikeen yrittään välillä. Me painitaan ja leikitään useita tunteja päivässä, me vähän niinkun ootellaan että päästäs rantakuntoon. osaakohan Wilma muuten uida????

Mutta palataan astialle taas....

T:


Hiski The Hovawart

Ei kommentteja: