maanantai 28. maaliskuuta 2011

Aika rientää ja karavaani kulkee

Morjesta taasen!
Mä kävin kattoo niitä Unnan ja mun pentuja. On ne melkosia vesseleitä.
Ukko sano että ne huutaa heti kun menee aitauksen vierelle ja tulevat haukkumaan. No, mun oli pakko kokeilla tää. Menin aitauksen vierelle ja koko kakaralauma hiljeni siihen paikkaan . Istuivat totisena rivissä kun haistelin niitä häntä heiluen. Tais vesseleitä hiukan jännittää nähä mut.

Kovin ne on kasvannu kuulemma, osa on jo 2,5 kg. Aika juntturoita ovat ja ruoka maistuu hyvin. Mä kerroin niille pari elämänohjetta ja menin sitten autoon oottaa ukkoa, ehkä mä meen vielä kattoon niitä myöhemminkin.

Tässä kuva Aada tytöstä, joka siis virallisesti tunnetaan nimellä Dagdahoff Awen Sechste.

Nätti tyttö.
Ja muutakin asiaa:
Ukko sano että SuHaKossa aletaan kuumeisesti jo ootteleen metsätreenejä ja porukkaa on aika reilusti tulossa metsään ja treeneihin. Mäkin oottelen niitä treenejä jo kovin, vaikka sää näyttää siltä että ei tartte vähäänaikaan vielä jälestää.
Eilen käytiin Ukon kanssa ihan kahestaan tuolla alapelloilla kattelee mikä on tilanne lumen kanssa ja onhan sitä vielä ihan liikaa.  Mutta laatuaika oli enemmän kun tervetullutta. Vain minä - Ukko ja vapaus. Ei ääniä.... vain rauhallisuutta ja ME.

Ukolla oli kamerakin mukana ja laitan tohon kuvat siitä hetkestä.Tuuli oli kova, mutta.... mikään ei haitannut sitä rauhallista ja mukavaa hetkeä. Me ollaan Ukon kanssa ystäviä ja hyviä sellaisia. Nykyään saa olla tyytyväinen hyvistä ystävistä, niitä ei jokapaikassa ole.

Palataan astialle taas.....

T:
Hiski The Hovawart

1 kommentti:

Ritva kirjoitti...

Hyvä Hiski, pidä vaan vähän jöötä jälkikasvulle. Mekin täällä odotellaan lumien sulamista, että päästään metsälenkkeilemään.
terkkuja Ritva ja Juttu