keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Tere taas

Morjesta taas pitkästä aikaa. Meillä sattuu ja tapahtuu niin hirveesti, että ei kerkee enää kirjotteleenkaan paljoo.
Hanna ja Ukko jätti mut Wilman ja kissojen kanssa ykspäivä. Mä vähän ihmettelin mihin ne lähtee niin kiireellä ja Kati vielä kuskina?!?! No selvishän se mulle illalla. Kati hoiti meitä sitten muutaman päivän, kun nää oli karannu Saksaan kahestaan. Menivät katsomaan maata, mistä me uljaat Hovawartit ollaan lähtösin. Olisin sinne ehkä minäkin halunnu lähtee, mutta kun ei edes kysytty. Noh onneks Kati kävi hakemassa ne kotiinkin sitten parin päivän päästä ja me tultiin ihan hyvin juttuun tänaikaa. Kiitos vaan Kati.

Treenattu ollaan Hannan kanssa agilityä ja ukon kanssa hiukan tottisteltu. Wilma ja ukko on kanssa hiukan tottistellu, ei nyt mitään suurta, mutta vähän.

Yks päivä Unnan ja mun kekarakin kävi meillä, se Rokka. Ihan on tullu meihin molempiin, komea ja hieno kaveri. Sillä on ainakin yhtä isot tassut kun mulla oli ton ikäsenä ja vähän kauhian isot korvat. Kyllä ne siitä tasaantuu. Ukko puhu että niitä pentuja rupee varmaan käymään meillä enempikin, alkaa kuulemma niiden koulutukset ens viikolla. Tänään meillä on kuulemma pari pentua ja muutama aikuinen tulossa käymään. Me aikuiset tehään enempi jälkee ja pennut saa opetella tottista ja ensituntuman jälkeen. osa on jo tehny itekseen niitä. Toivottavasti ne pentujen omistajat muistaa, pennun pitää antaa nukkuakin, mäkin nukun monta ... monta tuntia päivässä. Jaksaa sitten paremmin tehä kun saa nukkuakin.Tässä on muuten kuva Unnan ja mun Tiitu tytöstä... kaunis tyttö ja iso.

Tiitu tykkää juosta mettässä vapaana ja jälestää kuulemma kokoajan jotain. Nenä käy ja tuhina on kova. Saas nähä tuleeko siitä jälkikoira isona.


Meillä on alkannu ukko ja Hanna rakentaa uusia koiratarhojakin. Siihen tulee kahdelle koiralle tilat ja sitten kuulemma tää vanha tarha jaetaan vielä kahteen niin on sitten neljälle tilat omina tarhoina. Ne on kyllä niin isoja että sinne voi laittaa useemmankin koiran joka tarhaan. Meinaakohan tuo ukko ottaa lisää hoffeja taloon????
No täähän vois meille muuttaa het.... tää on se Unna. Vaikka ei taida Maija luopua siitä :)


No joo, voihan se olla että jos niitä pentuja tulee joskus vaikka lisää, niin eihän sitä tiiä vaikka sieltä jäis osa tännekin suoraan. Ukosta kun ei koskaan tiiä, se suunittelee kokoajan jotain, mutta ei kerro kelleen mitään, vaan tekee yhtäkkiä vaan asian todeksi. Monesta tuntuu että ei harkitse tai mieti, mutta ei se paikkaansa pidä, se miettii kokoajan.
Tuossa on muuten siitä Rokastakin kuva... komeehan tuo on. Pojasta polvi paranee.

No mutta ei tässä kummempia, mä yritän hiukan petrata tota kirjottamista, mutta .. kun mitään ei lupaa, niin mitään ei petä.

Palataanhan taas astialle......

T:
Hiski The Hovawart

Ei kommentteja: