sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Uutisia ;)

Morjesta,
Oltiin sitten eilen tosiaan siellä Turun näyttelyssä.
Hanna meni Wilman kanssa ensin kehään, ja ihan hyvin tuo näytti enskertalaisilta menevän tuloksena EH. Tuomari oli samaa mieltä, mistä ukon kanssa ollaan kateltu että Wilman pitää vielä kehittyä. Mutta positiivisinta oli että wilma käyttäyty niin hyvin, kuitenkin ollut meilläkin vasta muutaman kuukauden ja tuli "aikuisena" meillekin.Hanna on sitä vienyt aina mun kanssa agitreeneihin, niin on tottunut tommoseen menoon. Hannakin pärjäs ukonkin mielestä ihan hyvin kehässä, vaikka ensin näytti että se pyörtyy ennen kehää. Niin kovin sitä jännitti, ukko on hiukan vaativa tietyissä asioissa. Noh ukko sano että kyllä Hanna saa sitä esittää toistekin, lapussa kuitenkin luki että "well presented".
Käytiin me ukonkin kanssa kehässä ja sillee meni ihan nappiin ukon mielestä. ERI, avo2, pu3 ja SA, oli kuulemma hyvä saavutus noinkin isossa joukossa. Mä en niistä mitään ymmärrä, mutta hyvin ilmeisesti meni.
Ukko oli tosi onnellinen kun meiän "kummi poika" Hofmarien Goofing Around voitti kaikki urokset saaden SERTin, CACIBin ja ollen VSP. Se oli kuulemma tosi hienoa.

Sitten ne toiset uutiset, ukko, Hanna ja Tuke lähti päivällä jonnekin.. ja kun ne tuli takas ukko tuli hymyillen mun luo ja anto mun haistaa käsiään.... MITÄ ihmettä se haisi ihan sille tyttöhoffille mikä oli meillä jouluna parina päivänä, se jonka kanssa synkkas kivasti. Aattelin jo että tuliko se taas meille, mutta ei se tullu. Ukko vaan katteli mua hymyillen ja sano "kuules jätkä" ... sulle ja Unnalle tulee poikasia! Olin että "HÄ... ei se oo sanonu mua jätkäks..." kunnes mietin sen sanoja uudelleen ja tajusin HÄ... tuleeko niitä? Vähän muakin nauratti ja olin polleena... musta tulee isä.... Pikku Unnia ja Hiskejä siis tulossa. Niistä tulee ukon ensimmäiset Dagdahoff kennelin pennut.
Mä en tiiä pitäskö mun soittaa Unnalle ja jutella sen kanssa vielä.... Ukko sano että se olis kohteliasta.

Mut ei tässä kummempia, vaikka tossakin on jo aikapaljon jo, ainakin mulle....
Palataan astialle.

t:
Hiski "The DAD" Hovawart

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lämpimät onnittelut meiltä Mikkosilta, mukavia uutisia aina kiva lukea t Jukka ja joukot.

Tupu kirjoitti...

Onnea Hiskiliini, muistas nyt olla sitten lapsosille hyvänä esimerkkinä. :)

HTH (Hiski The Hovawart) kirjoitti...

Terve Mikkosten maailma ja Tupu.
Mä kiitän suuresti onnitteluista ja teen kyllä parhaani ollakseni esimerkillinen isä.

T:
Hiski THE MAN