sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Aika rientää

Morjes taas. Sori etten oo kerenny kirjottelee, mutta tässä on ollu "hiukan" kiire. Jouluna mulla oli tyttöystävä pari päivää. Yks Unna, todella mukava musta hoffi narttu ja mikä parasta, meillä synkkas todella hyvin ;) noh ja loppuahan ei herrasmies kerro ;)
Sitten tässä on ollu muutenkin hiukan ajattelemista, kun Wilmallakin oli juoksut, mut ukko sano että se on liian lapsi vielä mulle.

Osa onkin tienny tohon kysymykseen vastauksen ja osa ei.... voi ...voi. okei mä kerron sen nyt. Dagdahoff on ukon perustama kennel. Nimi Dagda tarkoittaa: Dagda (iiriksi deagh dia, ”hyvä jumala”) oli merkittävä jumala Irlannin kelttiläisessä mytologiassa. ”Hyvä” tarkoitti, että hän oli hyvä kaikessa. Dagdaa kutsuttiin joskus myös nimillä ”Kaikkien isä” (Eochaid Ollathair) ja ”Suuri ja mahtava tietäjä”.
Sellainenhan ukon mielestä Hoffi oikeesti onkin... hyvä kaikessa, ei paras, mutta hyvä.

Katotaan miten homma etenee ja millä aikataululla ja kerron heti, kun kerrottavaa on.

Nyt kerkii taas ehkä kirjottaankin. Wilman juoksut on lopuillaan ja me ollaan jo samoissa tiloissa, mua ei niinkään enää kiinnosta Wilman hajut, se ei haise oikeelle enää.

Voisin laittaa Teille uuden kysymyksen tohon, siinä on toistaseksi aika pitkä vastausaika, mutta kun hommat varmistuu, niin äänestys loppuu.

Ei tässä muuta... palataan taas....astialle.

T:
Hiski The Hovawart

Ei kommentteja: