tiistai 9. helmikuuta 2010

Agilityä ja ylennyksiä

Morjes taas.
Mä oon menossa 7.3. taas kuulemma AGI kisoihinkin ja tänään Hannan kanssa treenaamaan. Tuo AGI on sillee ihan kivaa näin talvella, kun ei tuolla hangessa voi oikeen muutakaan tehä. Meillä on ainakin metri lunta.... noi ei ehkä ihan, mutta on sitä ainakin paljon.
Kiitokset kaikille, jotka uskotte mun saavan nollan tänä vuonna AGIsta, vastaukset meni 100% kyllä puolelle.

Mä en tiiä minkä takia ihmisiä on ruvennu hirveesti kiinnostaa mun terveys? Siis ihan vieraita ihmisiä. Toivookohan ne mulle jotain pahaa, vai mikä niitä vaivaa? Ei niiden nyt luulis huolissaankaan olevan musta, kun eivät ees tunne?! Vai minkä takia ukko saa kuulla melkein päivittäin ihme juttuja pitkin kyliä, ja vieläpä ihmisiltä jotka ei ees tunne meitä.

Noh.... tästä syystä kun kerran kiinnostaa nää mun terveysasiat, on ukko ja sen neuvonantaja päättänyt tehdä musta presidentin, toistaiseksi. Kattokaas presidentin on kerran vuodessa annettava terveydentilastaan kansalle selvitys.
Noh... me ei niin kauaa Teitä ketään pidetä odotuksessa ja ollaan siis käyty neuvottelu, että Presidentti Hiski The Hovawart julkistaa terveystietojaan täällä VÄHINTÄÄN 4 kertaa vuodessa.
Toistaiseksi olemme päätäneet, että julkistamme kaiken (ilmavaivoista ja ruokahaluttomuudesta lähtien), jottei syytetä salailusta kansaa kohtaan.

Tuossa laidassa on uusi kysely jälleen, johon toivon Teidän vastaavan, jotta saamme varmasti kaikkia tyydyttävän tilanteen.

Ensimmäinen julkistus tulenee jo tällä viikolla.

Ensimmäisen päiväkäskyn uudessa virassaan antaneena....
PRESIDENTTI
Hiski The Hovawart

1 kommentti:

Jessi kirjoitti...

Helpoin melkeen on kun skannailee aina ell käynnin jälkeen sen "raportin" suoraan koneelle. Ei tarvii arvailla kenenkään puskapoliisin.

Kovin elinvoimaiselta näytti hiski treeneissä ;)