maanantai 12. marraskuuta 2012

Pahoittelut

Ohoh.... onhan vierinyt taas aikaa!!
Olen todella pahoillani että en ole kerennyt kirjottelemaan, mutta tässä on ollut monenmoista säätöä.
Mistähän mä alkaisin... jaa-a. 14 on vastannu kyselyyn ja sieltä 4 sanoo harkitsevansa Hoffia. Hieno päätös, kannattaa harkitakin. Hoffi on mainio rotu, mutta ei todellakaan sovellu kaikkien käteen. Tiedän että moni kauppaa meitä rotuna ihan tutuilleen niin että "kyllä se on sun rotu jne", mutta ei se mee niin. Tule oikeasti katsomaan millasia me ollaan. Älä tyydy vain yhteen näkemääsi koiraan, vaikka kyse olisi sen pennuista. Meitä on monenmoista.

Noh se siitä saarnasta, ette te kuitenkaan usko :)
Me oltiin Lammilla pentupäivilläkin. Siellä oli Unna mä ja meiän penntuja. Kivaa oli ja jäljestettiin pellolla komeesti. Pennuthan veti todella kivasti ja suurimman vaikutuksen teki kyllä tytär Aada, joka on kyllä aivan valmis jo kokeeseenkin. Hienosti tyttö työskenteli. Rokka veti kanssa komeesti nenällään röhkien jälkeä, nenää osaavat käyttää siis. Mila ja Tiitukin jäljesti ja Iita sekä Unna. Kivastihan se meni niilläkin.

Ei olla hirveesti kokeissa tai kisoissa käyty, treeneissä kyllä. SuHaKon treeneissä ollaan menty eteen, tehty hyppynoutoa jne ja tietysti ukko opastaa niitä muita. Eihän se osaa olla kouluttamatta.  Hannan AGI-treeneissä ollaan käyty kanssa hallilla ja siellä on ollut erittäin kivaa. Ryhmä on täynnä niitä oikeita ihmisiä ja koiria. ukko onkin sanonut että harrastus on taas erittäin kivaa.

Mitähän mä kysyisin teiltä seuraavaksi?
Täytyy varmaan miettiä par päivää.

Säät on mitä on. Vettä sataa ja välillä on pakkasta ja kuivaa. Enempi sais olla sitä kuivaa pikku pakkasta, päästäs tekee jotain metsäänkin välillä taas. Iita kehittyy ja on samanlainen hölpötti kun ennenkin, Wilma on ihan ok ja syö lääkkeensä hyvin. Sääli että se on semmonen lonkiltaan.
Me ollaan kuulemma menossa johonkin kisaan/kokeeseen kuulemma Hannan kanssa.
Kirjotan sitten niistä kun ollaan käyty.

Nyt ei kummempaa, palaillaan astialle.

T:
Hiski The Hovawart

Ei kommentteja: