tiistai 23. marraskuuta 2010

Terve taas

Joo-o.... Wilma neiti se sitten tosiaan asuu meillä.
On se ihan kiva että ukko hommas mulle tommosen tyttökaverin tänne, olikin hiukan yksinäistä välillä. Hyvin se oppii, niin multa, Hannalta kun ukoltakin. Saas nähä menetänkö mä aikaa ukon huomiosta, mutta en mä ainakaan vielä oo menettäny, vaikka se meitä tasa-arvossa pitääkin.
Hannan kanssa käytiin agiliitämässä kakkosissa, ensimmäinen rata meni vähän niitä luvattuja uusia narttuja katellessa, mutta toinen meni jo paremmin. Ratavirheitä ei tullu, mutta aika ei kuulemma riittäny. Noh, mennään toiste sitten kovempaa.
Ei ihan hirveesti oo tarvinnu jälestää, tänne kun tuli talvi ja lunta..höh... olis ollu kiva treenaa vielä sitäkin lajia. Ja ukko palaa oikeen halusta alkaa Wilman kanssa jälestämisen, sillä on kyllä hyvät elkeet siihen hommaan, kulkee nenä maassa kokoajan.
Sunnuntaina oltiin tuolla alapellolla juoksemassa, näytin Wilmalle vähän paikkoja. Oli Hanna ja ukkokin mukana, mutta me saatiin olla vapaana ja juosta kunnolla.
Piti laittamani vielä kuvakin, missä me Wilman kanssa ollaan pellolla, mutta ei tää nyt oikeen ottanu vastaan sitä... laitan kun kerkeen.
Nyt täytyy palata astialle.... ja laittelen kuvia mahollisimman pian.

P.s. Laitoin tonne ylös linkin, josta pääsette kattoo Wilman tiedot koiranetistä.

T:
Hiski The Hovawart

Ei kommentteja: