torstai 25. maaliskuuta 2010

Treenailua

No niin... nyt se rumba taas on alkannu.
Ukko kouluttaa kentällä muita joka keskiviikko muutaman tunnin. Mä en oikeen oo saannu siinä mitään treeniä, kun ukon aika menee kokonaan muitten kouluttamiseen.....taas. aika epäreilua mun mielestä.
Ollaan me kotona hiukan treenailtu ukon kanssa iltasin ja ihan vähän siinä kentälläkin, mutta enemmän noi muut taas saa mun ukon kallista aikaa.

Ykspäivä Hannan kanssa mentiin mettässä, se oli ihan mukavaa vaihtelua pitkästä aikaa, kun sai koohottaa vapaana siellä. Meillä on ilveskin ollu takapihalla, mutta eipä tuo lähelle tuu kun ukko on ollu ulkona. Huuhkajakin kävi siinä ykspäivä ja kettuja. Eli meiän pihasta on tullu joku eläinpuisto vissiin.
Aamusin ollaan käyty ukon kanssa ulkona, niin Stenu on aina ängenny mukaan. Tänäänkin viipotti pitkin hankee kun parempikin viitapiru. Ja tuli puskeen mua. Noh... kait se onkin adjutantin tehtävä olla lähellä pressaa.
Viikonloppuna mun isä ja emä oli Tampereen KV-näyttelyssä. Siellä oli 44 Hoffia ja mun isä valittiin rotunsa parhaaks ja emä oli VSP.  Paljon onnea vielä tätäkin kautta mun komeille ja viisaille vanhemmille.
Mä ootan kevättä ihan kipeesti jo, mä haluun mettään. Jäljestämään ja muuta kaikkee. Mutta tota lunta on niin paljon vielä. Vaikka pressa oonkin, niin mun valta ei riitä lumen sulattamiseen.

No nyt täytyy taas mennä pihavahdin hommiin, eli ei tässä muuta.

Palataan astialle......

T:
Hiski The Hovawart

2 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Morjens Hiski,
yritin taas kommentoida tuon sun aginaisen blogiin, mutta kun ei oniistu niin ei.
Nasse olis halunnut tietää hieman yksityiskohtia sun haisunäätälelusta, kuvakin olis kiva juttu, jos vaikka pressa julkaisis blogissaan salaiset aseensa ;)
Terkkuja!

Ankka kirjoitti...

Mä tänne vastailen Ritvalle Hiskin puolesta ;). Kommentit pitäisi olla korjattu, joten uutta yristystä vaan!

Nasselle terveisiä, että haisunäätälelusta yritetään ottaa raatokuvaa ensi kerralla :D