keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Morjesta taas

Kyllä se aika rientää äkkiä. Mä mitään oo kerenny kirjottaankaan, kun on menny kaikki aika ukon kanssa kämppää lämmittäessä. Täällä etelässäkin kun on ollu pakkasta yli 20 astetta ja vielä montapäivää putkeen.

Noh kävin mä sentää agility kisoissa Hannan ja ukon kanssa. Siellä oli yks toinenkin hoffi - Kassu - on silleen kiva mennä lajiin kun lajiin ja aina siellä on meitä Hoffeja :)

Tossa on muuten video, minkä ukko kuvas niistä agi kisoista. meni muuten kuulemma hyvin mutta mun ois pitänny astua noille valkosille osille aalla ja puomin alastulossa. PAH... mähän oon lentävä hovarontti ja saa siis omasta mielestäni tulla mistä mä tykkään.
Tossa se linkki:
http://www.youtube.com/watch?v=GZEj_Kb6hcc

Tuo on muuten toi kissa meikä meille muutti, niin se on kylllä melkonen riiviö. Tekee pahaa kokoajan tai roikkuu mun kimpussa. Mä oon niiiiiiiin väsynny siihen välillä. On se sitten kunnolla, kun mä otan sen kokonaan suuhuni, mutta siitä lähtee niin paha ääni kyllä sillon, että ukko tulee aina hakeen sen pois sieltä. Noh, onhan se kyllä aika veijarikin väliin, tulee aina nukkuunkin mun viereen jos vaan pääsee. Ukko otti meistä videonkin, kun se pöhkö yrittää painia mun kanssa.
Linkitän senkin nyt tohon, niin voitte kattoo miten paljon mä joudun kärsiin.
http://www.youtube.com/watch?v=VK8AMpiGJSE

On tässä välillä vähän reenattukin, mutta ei mitään hirveitä.
Pulkka ajelulla oltiin yks päivä, kun ukko osti mulle länkivaljaat, aisat ja ahkion. Mä en oikeen ymmärrä lajin päälle, mutta ainakin ukon kakaroilla tuntu olevan kivaa, joten en mäkään sitten vittiny olla ilonpilaaja.

Ei tässä muuta, nyt kun mulla on virallisista kisoista tuo tulos agi puolella, niin kohta voin muuttaa tota kyselyäkin tossa. Eli musta tuli agi koira, ei vain ja pelkästään, mutta tulos virallisissa kisoissa tarkoittaa että oon MYÖS agi koira.
Palataan astialle taas.

T:
Hiski The Hovawart

2 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Hyvä Hiski ja Hanna,
tuo teidän meno alkaa näyttää hienolta, olette mun mielestä kehittyneet ihan mielettömästi! Onnea tuloksesta!
Terveisin Ritva

Ankka kirjoitti...

Kiitos Ritva :) ! Mun himmailua kun vähentää (chihu vs hoffi opettelua) , ottaa pois oma tahtoa, lisää hallintaa ja ymmärrystä niin me mennään kovaa ja korkealle ;). Kontakteja hiotaan ja hiotaan...