maanantai 21. joulukuuta 2009

Jaahas... kaikkea sitä näkeekin

No niin, terve taas. On nää joulukiireet pukannu niin kovin päälle, etten oo kerenny hirveitä kirjottelee. Nyt on pakko taas hiukan kertoo. Oltiin ykspäivä taas Hannan kanssa agility kisoissa ja mulla oli ihan hauskaa. Hain ite ihan omia ratoja, vaikka olis kuulemma pitänny mennä sieltä mistä Hanna käski. HÖH. Oon kuitenkin luovaa kirjotusta harrastava Hoffi, joten hiukan haasteellista olla luomatta agissakaan mitään omia.

Eilen oltiinkin melkeen kokopäivä mettässä. Ajoin jälkee ja hain esineitä ruudusta, sekä haukuin mettässä piilossa olevaa ihmistä, eli hakua. Meitä oli siellä 8, joista 5 oli hoffeja ja 3 muunrotusta siis. Meillä on aika aktiivista hoffi porukkaa kuitenkin ja niiden ja niiden toisten rotujenkin omistajien kanssa on kivaa.

On ollu muuten pikkusen kylmä. Täällä oli ykspäivä -23 pakkasta.... kele että oli kylmä. Onneks sentään on satannu lunta, siinä on niin kiva myllää.

Ette ikinä arvaa mikä meillä taas on?????
Meillä on Pertti Einari Stenfors eli Stenu.
Se on semmonen kissan rääpäle joka on kohta 9 viikkoa vanha.
Se on ihan pimee, se sykyilee pitkin kämppää ja hyökkäilee muka välillä mun kimppuun ja kaikkee.... Se vissiin luulee olevansa ihan pikkusen isompi, kun oikeesti onkaan. Noh, Ei mulla sitä mitään vastaan oo, ihan mainio veijari se on.
Mä laitan tohon alle vielä kuvan Stenusta, niin tiiätte mistä on puhe.


No mutta ei tässä muuta... mä meen kattoo ettei Stenu syö mun ruokia, vaikka nyt se kyllä näyttää pelaavan shakkia tuolla, mutta se vilahtaa aika äkkiä mun kupille.

Palataan taas.....

T:
Hiski The Hovawart

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kissat taitaa olla kotien kingejä, joten "long live the king". Varo autoja ja älä kuitenkaan venytä sen alamaisesi Hoffin pinnaa ihan älyttömiin ettei tule mitään vallankumousta. Hitsinvitsin hyvää joulua toivottavat Jukka, Ritva, Juttu ja alimmaisesti Nasse.

Maiju&pojat kirjoitti...

Oikein mukavaa Joulua koko teidän sakille ja tulosrikasta vuotta 2010!