maanantai 22. kesäkuuta 2009

Moro taas pitkästä aikaa......

Tervehdys "rakkaat" lukijat.
meinaa toi aika vierähtää liian nopeesti ja tekstiä tulee aina vaan harvemmin.
Noh... nyt on kuitenkin kesä ja pitäähän Hovawartin muutakin tehä kun kirjottaa.... eikö?
Tässä on ollu kaikenlaista säätöä.... ei niinkään mulla mutta ukolla ehkä enempi, mutta ei siitä enempää. Se on ukon oma-asia.

Treenattu ollaan jonkun verran.
on menty tottista ja ykspäivä jopa taas mä kävelin niitä agilityesteitäkin.
se on tosi outo laji. Ei ukko siitä edes niinkään perusta, joten ei sitä mitenkään aktiivisesti tehä, mutta kuhanta mennään esteitä välillä, onhan tuo vaihtelua.

ollaan me jäljestetty sentään jonninverran. millon pellolla ...millon mettässä. Mettässä on vaan sillee ilkee jäljestää nyt, kun ne kaheksanjalkaset pirulaiset vallottaa mun namit siellä. Ukko kutsuu niitä muurahaisiks.

Eilen oltiinkin sitten oikeen touhupäivässä.
Ensin aamupäivällä mentiin mettään tekeen jälkee. Siellä oli muutama muukin koira ja ihminen ja se entinen kirppu Jenikin oli, siis se tyttöhoffi. Se on kasvanu niin kovin jo. No ajettiin sitten jälkee siellä mettässä hetki ja taas mentiin autoon oottaan hetkeks.
Nää harrastukset on outoja kun pitää aina välillä olla autossa.
No sitten mentiin ettiin semmosesta metiköstä sinne piilotettuja tavaroita. Mä löysin 3 joista vein ukolle 2. kolmatta en viittiny viedä kun ukko huusi yhtäkkiä tänne. En tiiä miks... mutta tulin kun käskettiin.
Sitten se heitteli sitä kolmatta esinettä mulle ja hain senkin sitten sille.
Mä sain hirveesti kehuja ja rapsuja.


Ja taas menin autoon sen jälkeen hetkeks huilaan.
Sitten ukko teki jotain tosi outoa. Se anto mut kahden naisen matkaan ja jäi ite mun lelukädessä leikkiin siihen paikalleen?!?!? olin ihmeissäni että mikäs juttu tää on? Välillä se huutelikin mua.
Ne naiset vei mut sinne pitemmälle ja näytti ukkoo kohti että VIE. olin hetken ihmeissäni että "vie mikä" mutta aattelin kuitenkin juosta äkkiä kertoon ukolle miten höpöjä ne naiset on, käskee mun viemään jotain, vaikka ei oo mitään vietävääkään. Noh... pääsin ukon luo ja se kehu mua ja leikki mun kanssa.
sitten se sai saman kohtauksen. Näytti sinne mistä mä olin just tullu ja sano että VIE. Aattelin että ok... tää on ilmeisesti joku leikki, kun ukkokin sanoo noin ja juoksin sinne naisten luo.
Ne talutti mut pidemmälle... niin etten ees nähny ukkoa enää ja sanovat taas vie.
no minä juoksemaan täysiä ukkoa kohti ja se oli mennyt piiloon mua siihen tien viereen. Kyllä mä hiukan ihmettelin mihin mun pitää mennä, mutta sitten se heilahti siellä puskassa ja näin sen... ok.. siis tonne. Taas sain hirveet kehut ja rapsutukset, eli ilmeisen hyvin sitten tein.
Aloin jo oleen aika kuumissani ja onneks sitten pääsinkin kotiin huilaamaan muutamaks tunniks. illalla käytiin vielä tekee kentällä tottis treenejä tunnin verran, joten voin sanoa että oli melko täyteläinen päivä tolla tekemis rintamalla.

Mut hei... ei tässä muuta... meen nauttimaan nyt kesäkelistä ja palataan taas astialle.

T:
Hiski The Hovawart

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nassen remppa toivottelee onnea näyttelyyn ja muutenkin terveiset sinnepäin.