torstai 2. tammikuuta 2014

Vuosi 2014

Terveppä kaikille.
Vuosi vaihtui ja lunta ei ole. Ei sillä nyt muuta väliä ole, mutta vesisade ja kura sais jo loppua. Semmonen pikku pakkanen kävis mulle. Noh hyvähän se on ettei tartte palella.
Kattelin ettette tuohon kysymykseen juurikaan vastaile joten jätän sen pois, kysyn sitten jos jotain kysyttävää tulee.
Saas nähä mitä vuosi 2014 tuo tullessaan. Musta pitäs kuulemma tulla pappa tänä vuonna. Eli sille mun tyttärelle on valittu jo uros, nyt vaan ootellaan että siihen yhdistelmään saadaan lupa. On sitä jo kysytty, mutta niillä taitaa olla kiirettä siellä vähän välillä.
Vuodesta 2013 jäi päällimäisenä mieleen Hoffien agi-mestiksien pronssi, avosta ykköstulos ja valioluokassa esiintyminen maailman suurimassa hoffinäyttelyssä esiintyminen Terviksellä, sekä karhutesti missä olin. Ei hullumpi vuosi. Lisäksi päätökseni jäädä lopullisesti eläkkeelle. Teen ja käyn toki vielä jossain jotain yksittäistä pientä, mutta täytän kesällä jo 8 joten ei tässä enää paiskota reikäpäässä mitään tavoitteellista.

Iita on ollu oma ittensä ja Wilma kanssa. Ei mitään suurempia. Ilotulitteita niistäkään ei kumpikaan pelkää, mikä on aina todella hieno asia. Mulla oli aikoinaan se kaveri Aku, mikä asu täällä sillon kun olin pieni. Se oli paukkuarka ja semmosen kanssa elo on aika vaikeaa.
Ai ettekö usko että mä oon ollu pieni joskus, oon mä tuossa todiste, jonka Tupu on musta ottanu.

Aika komeakin pötkylä olen ollu.
Noh ei tässä kummempia, Hyvää vuotta 2014 vaan kaikille, palaillaan astialle taasen.

T:
Hiski The Hovawart

Ei kommentteja: