torstai 10. tammikuuta 2013

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Vuosi vaihtui ja pauketta riitti, minua se nyt ei hetkauta, olen mä sen verran monessa sopassa keitetty.

Kyselyyn vastanneista suurinosa näyttää olevan sekaruokkijoita, sekalaista se minäkin syön mutta kyllä siitä suurinosa on papanaa.

Uusi vuosi ja uudet kujeet...ko? Saas nähä, ukolla on suunnitelmia ja Hannalla on suunnitelmia. Agilityssä ilmeisesti tulen käymään pari kertaa vielä tänäkin vuonna, mutta hiipumaan päin se alkaa, ei sitä enää näillä vuosilla vedetä tosissaan. Sen verran mennään että Hanna pysyy vireessä ja muistaa miten hoffin kanssa mennään radalla ;)

Muitakin lajeja ollaan kateltu ja vanhoja tietysti jatketaan, eli uutta ja vanhaa. Suomen Harrastekoirissa mennään muiden lajien kanssa ja Agilityssä ylpeänä edustan Suomen Hovawartteja. Toki hoffeissa mennään niin kauan että Harrastekoirat saa virallisuutensa liittoihin.

IÖita pirpana kasvaa hitaasti mutta juoksee nopeesti, ei sitä meinaa karkuun päästä. Se on kyllä ihan kiva tyttö, ja aika kuuliainenkin. Wilmalla on päivänsä ja päivänsä. Joskus hyvin, joskus ontuu. Mutta se on muuttunut muutenkin hieman, saas nähä mitä ukko sen kanssa tekee. Ukko oli buukannu mua johonkin pulkanveto hommiinkin, en tiiä tarkalleen koska se on, mutta vauhtia siinä tulee riittämään ;)

No ei tässä muuta, palataan astialle taasen ja vaihetaan toi kysymys tässä lähiaikoina.

T:
Hiski The Hovawart

Ei kommentteja: